Halime04 Acil yardım edin lütfen 22haftalığım detaylı ultrasona geldim amniyon sıvısı yok dencek kadar az dediler yatış verdiler ne yemem lazım doğum olursa alıcaz yaşayıp yaşamıyacgını bilemiyoruz dediler ne yapıcam ben
Mom6272 Halime04 hemen havuç suyuna başlayın kendiniz evde sıkıp sıkıp icin cok ise yarıyor, esimin kuzeni 6 aylıkken hastaneye yatırıldı suyu bittiği icin her gün posetlerce havuç sıkıp götürdüler öyle kaldı baya. erken doğdu 7,5 aylık suan cok sağlıklı
alyavetuna Halime04 suyumazalsigi zaman haftada 2 kere 1 cay bardağı havuç suyu ve deveci armutu onerdi doktorum. havuç suyunda cok fazla 1 vit olduğu için dengeli içmek önemli toksin oluşur demisti. dikkat için ama deneyin derim sonuctanbilimsel kanıtlanmış değil yani doktorlar öneriyor ertesi hafta gittiğimde suyun düzelmiş demistj. 3-4 litre su ve havuç suyu deneyin lutfen
sedefyarsii1 Halime04 korkmayın bol bol dua edin rabbim dilerse hiç susuz bile yaşayabilir inşallah kısa zamanda suyun miktarı artar sizde rahatlarsınız🤲🏻
minikkoalammm Halime04 başka da bir bilgm yk bilgisi olan anneler yazıcktr Allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasn inşAllah🤲🏻