Sancarefeem 36+2 hamileyim kızlar kontrole gittim bugün baya tansiyon sorunu yaşadım doktor ultrasonda baktı 37+3 gözüküyor dedi şaşırdım son adet tarihini yanlış mı söyledin dedi hayır hocam dedim durumu anlamadım bi türlü bi açıklama da yapmadı yaşayan var mı
Sancarefeem irem_altun74 🥰ya herhangi bir sorun olmuyor değil mi ilk kez bunu yaşadım bide neden acaba böyle bişey oldu
Sancarefeem Ayguns bi tedirgin oldum öyle diyince ilk kez yaşadım çünkü herhangi bir sorun olmasın da Allah’ın izniyle ya
irem_altun74 Sancarefeem yok kuzum ne sorunu gelişiminden dolayı gözüküyor zaten sıkma canını benim bebiş 1.5 yasinda oldu bile 🥰🙏🏻
Sancarefeem irem_altun74 oy maşallah kuzuya Allah sağlık sıhhat versin inşallah hep 🥰 çok teşekkür ederim kilo boy bişey de demedi ne kadar zor bu devletteki doktorlardan bişey öğrenmek çoğu soruma yanıtsız kalınca tedirgin oldum
irem_altun74 Sancarefeem malesef devlet doktorlarında o sıkıntılar var şuanda da hamileyim bakalım bunda da yaşayacak mıyım bilemiyorum 🥰
Sancarefeem irem_altun74 neyseki yarın asıl doktoruma randevum var ya . Sağlıkları yerinde olsun inşallah hem onların hem bizim çok zor gerçekten
Sancarefeem Ayguns maşallah sağlıkları yerinde olsun inşallah canım yeterki iyi olsun küçük sıpacıklar 🥰