Birikianne Merhaba arkadaşlar 40+1 oldum ama bizim kız hala gelmeye niyeti yok🤷♀️ doğum yapanlar bir gun once belirtileriniz nelerdi ve bu hafta da olup hala doğurmamış olanlar sizde ne gibi belirtiler var acaba
Sevgikaya1525 Birikianne hiç belirtim yoktu gece 12 gbi sırt ağrım oldu ben norml dedim eşim yine gdlm dedi gittik meğersem doğum sancılarıymış hemen yatırdılar ertesi güne kadar 3 santim açılmam vardı suni ile başlatılar 5 saat sonra doğum yaptm
Aycan051415 Birikianne ben 42+5de doğum yaptim😅 vee hiiic ama hiç belirtim yoktu yalancı sancim bile hiç olmamıştı nası bisey bilmem sezeryana diye gittim hastanede sancim başladı gecesine dogm gerceklesti normal dogumlq kucağıma aldım kizimi🥰 yanii moral bozmak gibi olmasında bekle daha😅😅
hanimhanimcik Birikianne 39+6 bende şuan kasılmalar var 2 haftadır ara ara adet ağrısı oluyor ama doğuma dair bir belirti yok
Zyneepemre Birikianne benim hiçbir belirtim yoktu üstelik 38+4 deydim gece yarısı sancıyla uyandım açılmam da yoktu akşama kadar bekledik bi anda açılma oldu
Busraa97 En iyi hatırladığım ve en tuhafıma giden şey afedersin ne yesem çıkarmış istifra etmiştim gün boyu.Gece sancım başladı sabahta hastaneye gidip öğlende kızımı kucağıma almıştım
Sumeyyyyeee Şuan 40+2 tık yok bende belirti felan 41+1 de büyük ihtimal sezeryan olcam gibi suni ile denenecek ama zor açılma olması hiç umudum yok
Birikianne Sevgikaya1525 benim ikinci gebeliğim dogum sancısını bildiğim için yaşadığım ağrılar dogum sancısı degil deyip bekliyorum evde ama tik yok🤦♀️
hanimhanimcik Aycan051415 42+5 mii o kadar beklemiyorlar normalde çokta sağlıklı değil diye biliyorum ben😱
Birikianne Sumeyyyyeee açılma olmaz diye düsünmeyin insallah normal şekilde alırsınız bebeğinizi kucağıniza
Aycan051415 Birikianne aslında suyumda azdı ama riskli bi durum olmadıkça sezeryani istemedim onlarda anlayışla karşıladı 2 3 günde bi kontrole gidiyodum kızımda ocerde rahattı heralde 😅😅
hanimhanimcik Birikianne aynen bende de aynı düzensiz şekilde yalancı sancılar oluyor tam dakka tutayım diyorum gidiyor🤣🤣
Sumeyyyyeee Birikianne Bakalım şuan hiç yok açılmam suni sancı alıp o acıyı çekip sonra sezeryan olmakta istemiyordum açıkçası doktor bebeğin kafası tam kanaldan geçicek boyut ile aynı dedi seni çok zorlar dedi kemikler hafif sıkışır üst üstte gelirse ancak geçer dedi bu şekilde de açıkçası korktum
eliffkrts tugba07caylak08 bebek bir yerde toplanıp sertleşiyor sanki için çekiliyor gibi oluyo bi süre, sonra yavaş yavaş yumuşuyor canım