Gul9227 Kızlar bebek hareketleriniz nasil ?? Benim bebegim gun icinde pek hareketi yok az once acile gittim nst ile bakti bebek normal dedi insan telas edio hareket etmeyince Siz neler yasiyorsunuz ? Nasil gidior son trimerster 😂
Kelebekkannesi Gul9227 benım de öyle gündüz çok az hareket ediyor genelde kasılma oluyor ama gece hıc uyumuyorum , gündüz yatıyorum belkı de ondandır hani gündüz uyurken sonuçta aç kalıyorum ya
Funda2735 Gul9227 bugüm kötü bir gün geçirdim evet anlatmak istemiyorum ama maalesef doğuma alınacaktım 37+3 olduk çatı muayenem oldu
Kelebekkannesi Ikı gün üst üste bel agrısı cektım hatt ağladım sancısından . Kasık bel karın agrısı yaşadım . Bugün tam 37+0 oldum bakalım yenı hafta neler yasıcam. 😃 zor bır hafta gecırıdm açıkcası agrılarım vardı . Bebek hareketi azaldı daha çok kasılması oldu .
Kelebekkannesi Gul9227 hayır kasılma karnımda oluyor doğal olarak bebek orda çünkü 😃 kasıklara sancı giriyordu adet sancısı gıbı düşünün
Gul9227 Funda2735 kasilman mi oldu ne oldu cok uzuldm ya bende bugun hic hissetmedm bebegimi baya telas ettim
Svdec1 Kızlar bebisler kaç kilo olmuslar bende bugün tam 36+5 deyim. Kasıklarımda kramp vardı iki haftadır bakalım ne zaman gelicek bebis
Gul9227 Svdec1 benim 2800 kilo olmustu cuma baktirdigimda bakalm bu hafta persembe gidecem tekrar haftada bir bakiyor doktorm