1453--hnde Merhaba kızlar 31 haftalık gebeyim 1 haftadır bebeğin hareketlerinden dolayı alt tarafta sanki suyum gelecekmiş gibi baskı hissediyorum ve lavabo ihtiyacı sık sık oluyor çok tedirgin ediyor beni sizinde böyle oluyor mu acaba 😒
Sureyyakaraca 1453--hnde Ay bu ben 1 gün sonra tam 34 haftalık olcam. Felaket kötü durum. Wcde tüm günüm geçiyo ya. Ya idrarla beraber o su gelirse ya fark etmezsem hep içim içimi yiyiyor. Etrafımda bir çok insan bu durumu yaşadı bide korkuyorum açıkcası
Aycaaa571 1453--hnde aynı durumdayım dışarı çıkmaya korkuyor insan lavabomu yapıp çıksamda bişey istemesem de sürekli bir lavabo ihtiyacı suyum gelse iltihap diye karıştırırım herakde 😄
mehmel54 1453--hnde bende 29 haftalık olucam aynı his bende de oluyor daha erken mi bilmiyorum bende endiseliyim fakat kötü dusunmemeye çalışıyorum
1453--hnde Sureyyakaraca rabbim hayırlı ve zamanında doğumlar nasip etsin inşallah 🤲 bende de aynı korku var..
Toprak_hira59 mehmel54 bende 29 haftalığım genelde bebk ters dönunce oyle hissediyorum tekmeleri asagiya vuruyor ya o zamn o yuzden herhalde 😅 wc konusuna gelince lavabonun kapisndan cikmadan yeniden girdgm oluyor biyere gdecgm zaman yada yatcgm zaman ard arda 2.3 defa giriyorum 🙁
Yagmurgel2020 1453--hnde bende 30 haftada başladım şuan 35 deyim inanılmaz vuruyor rahmime hemen idrarım geliyor bazen geldiğini sanıyorum bakıyorum yok 🤨 tekmelerden heralde idrar kesemize uyarı veriyor 🙏🏼
Yagmurgel2020 Acemi_anne61 bebek büyüyüp rahme baskı yapmaya başladığında 20 haftada baskı yapmaya başladı 30 dan sonra ağzımıza tükürüyor işte 😂
Ankaku Acemi_anne61 27 den sonra baskı hissetmeye başladım ben önceleri korktum sumu die yok değil.mesaneye baskı yapıyordu:)
Yagmurgel2020 Acemi_anne61 yok korkma tabi herkesin durumu farklı ama benimkini gören kendine şükür çekiyo 😂🙏🏼