Nzl_shn_ars Kızlar 32 haftalık olduk ama midem çok kötü yanıyor birşey yesem de yemesem de yanıyor her an midem ağzıma gelecek gibi mide yanmasına ne iyi gelir
seydaserra Nzl_shn_ars renni Duo içiyorum geçici süre rahatlatıyor, geri kalan hiç bişeden fayda bulamadim
Berrycherry Nzl_shn_ars leblebi ye demişti annem ama benimki 1 kere oldu deneyemedim, bi daha olursa deneyeceğim☺️
Minnime- Nzl_shn_ars hayır şeker çok yakar mideyii sade iç ilaç falan işe yaramıyor 38 haftalık olduk tek faydasını gördüğüm soğuk süttü ilaç bile kesmedi
Mimik Bende de ara aea basladi … Gebeligimden once gastirit vardi zaaten, ama gebelikte hersey cok cok daha agirgeciyor🥲 Doktorunun onerdigi surup varsa kullan… Ve bir de beslenme kurallari var tabbi🥲🥲🥲 Cok cok gecmis olsun…
Nzl_shn_ars nslhnyldz benim hamileliğim riskli canım ilaç kullanamıyorum bir an önce doğurmak istiyorum
istanbullugelin34 Nzl_shn_ars of yaa aynı dert bendede var gece çok kötü süt iyi geliyodu bir ara armut iyi geldi simdi o da gecirmiyo süt iciyorum yine 2 3 yudum yatmaya korkuyorum artik ya 39 haftalik oldum ben
Nzl_shn_ars istanbullugelin34 valla perişanım ya midem çok kötü çayır çayır yanıyor birde kaç haftalıkken dönüyor bebekler
Aycaaa571 Nzl_shn_ars burda beklim😔 çünkü artık tek tek buz yutacak hale geldim soğuk süt içtim yok buzlu su içtim yok boğazım yanıyor resmen
Nzl_shn_ars autumn işte hamileliğim riskli olduğu için kullanamıyorum sadece bulantı hapı içiyorum gece yatarken parol bile içemiyorum😞
autumn Nzl_shn_ars anladım çok çok geçmiş olsun hafif şeyler yemeye çalışın isterseniz baharatlı yağlı şeyler yanma yapıyor daha fazla yogurt süt rahatlatır diye düşünüyorum ins şifasını bulursunuz