Zhrafath Covid geçirdim aşı mı olamadım olmayı düşünüyorum ama pek bilgim yok biontec olmak istiyorum ama hamilelere biontec yapılıyo mu yaptıran var mı ? Bu arada 29 haftalık hamileyim 😊
Dyggfrkn Zhrafath sinovac oldum iki kez biotech biraz ağrı yapıyor diye duymustum doğumdan sonra da biotech olcam
Handan_65 Zhrafath 20 haftaligim 2 senide hamilelik döneminde oldum bu gün haberde gördüm Amerika’da 22 bin kişi üzerinde izlem oluşturmuşlar asi cidden yararlı ve korucusu yapıya sahipmiş Biontek oldum
Fatma191 Bende 22 haftalık hamileyim çok şükür cumartesi günü oldum. Ve hiçbir sıkıntım olmadı biontech aşısı da oldum bebeğimin hareketleri de her zmn ki gibi
Zhrafath Mimik aşıların doz aralıgı ne kadar oluyo ilk dozu olduktan ne zman snra ikinci dozunuz olcak
Zhrafath Handan_65 eminim olmuştur ya bebegime hamileyken geçirdim hafif geçti diebilirim ama yine de ne yaşadıgımı biliyorum tekrar olcam die tedirginim bir de kızım var küçük ona da geçer die tedirginim
Handan_65 Zhrafath 1 ayy oluyor zaten mhrs uygulamasından randevu alinca ikinci doz için en yakın tarihi veriyor uygulama
Beyzapp Zhrafath ben bir sene önce covid geçirdi m üç ay sonra sağlık çalışani olduğum için sinovac oldum şu an27. Haftamdayim ama korkuyorum biontech olmaya çevremde yan etksi oldu ateş halsizlik grip halı gbi şu anda hasta olmak istemiyorum 🤦 sanırım doğuma kadar yaptiramicam
Zhrafath Beyzapp evet bazı kişilerde öyle etkiler oluyo eşim iki doz biontec oldu bunların hiç birisi olmadı sadece kolunda agrı oldu. Sanırım bünyeden bünyeye degiliyor
Hayalim38 Zhrafath Bende 15+5 haftalığım doktorumun tavsiyesi ile az önce biontech oldum hastanede geldim inşallah bir sorun yaşamam daha önce kovit geçirdim bende şimdi daha çok korkuyorum
Zhrafath Hayalim38 Allahın izini ile yaşamassın canım. Eger ki yaşarsan yazar mısın bende yarın olucam inşAllah
Hayalim38 Zhrafath Gece herhangi bi sorunum yoktu cnm ama yeni uyandik kolumda biraz ağrı var o kadar sadece başka bı durum yok şuan inşallah olmaz cumartesi kontrolüm var insallah ordada sorun çıkmaz
yazelinannesi Zhrafath bende 29 haftalığım yolculuk için sormuştum her ikisinide öneriyoruz sizin tercihiniz hangisinden yanaysa onu yaptırın demişti doktor
yazelinannesi Zhrafath yok yaptırmadım açıkçası hamileyken bebeğime herhangi bi etki yaparmı die tedirginim o yüzden doğumdan sonra yptırcam
Zhrafath yazelinannesi bende hamileyken olmak istemiyodum ama hamileyken covid olunca bir daha yaşamamak için önlem almak zorunda kaldım 😊