Cemregny Arkadaşlar 6 haftalık gebeyim ikinci gebeliğim ama sağ tarafım belim çok agriyo ama dayanilmicak gibi de değil kanamam falan yok ilk gebeligimde hiç böyle olmadı varmi aranızda benm gibi olan
Aysezey Cemregny 28.haftadaym benm yeni başladı sağ taraf belim çok ağrıyo sürekli.. doktora sorsak bile normal diyolar böyle şeylere kanama olmadıgı sürece 🌼
Edoliii Cemregny bende 7 haftaligim 1 haftadir agrim cok oluyor sanci griyo bi anda we brazda lekelnmem prsembe doktoruma sorcm bkalm
Cemregny Edoliii Bnm sadece ağrım var lekelenmem yok. Bnmde Perşembe kontrolüm sen bebişini gördünmü ilk kez mi gidicen
Edoliii Cemregny gittim ewet bi sknti yok dedi doktor 1 ay sonra gel dedi ikili icin. Ama bnden 4 5 gundur leke gliyodu dedim doktora bsi yok diyo anlamadm gitti yani sancmda oluyo
Nurcin 5 haftalık. Sanki adet olacak gibi 1 haftadır karnım ağrıyor.. ama yavaş yavaş geçiyor. İlk hamilelikte sezeryandi acaba o yüzden mi diye düşünüyorum
Cemregny Nurcin olabilir olmayadabilir ilk hamileliğin nasıldı benim ilk hamileligim çok rahat geçmişti ama bunda ara ara sancı vuruyo
Cemregny Edoliii bebek gorundumu peki bende gittim bugün5+6 dedi bebek gorunmuyo dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem
Edoliii Cemregny ilk 2 gbeligmde hep 5 haftalikken gordum bebegi karindan. Bunda 6.haftada gittum kese wardi bebek yoktu sadece bide simdi gittim iste 7+5 de bebekde wardi kalp atsida wardi. Acele etme cnm 7 8 haftalarda gozuken duyanda war
Cemregny Edoliii anladm cnm evet ya bnmde sancılı geciyo. Ben oglumdan önce iki tane düşük yaptm biri boş gebelikti ondan korkuyorum gene inşallah öyle birşeyle karsilasmam
Cemregny Nurcin normal ama ya ağrı olması. Bebek yerine yerleşmeye calisiyo eee hormonlar inip cikiyo normal yani