Melisss_93 Pelin-1 orasıda dogru canım 13 mm rahım kısalıgıyla 24ten berı yatıyorum 34e geldım Allah ne zaman nasıp ederse o zaman oluyor ama ben cok zorlanıyorum artık 36 ya anca dayanırım sanırım
slnacar Melisss_93 yaa maşallah , darısı başımıza . Bebeklere kg aldırmak için bişey yaptınmı yiyebildiklerini mi yedin canım . Bide son zamanlar da muayene sıklaşıyor mu ? Riskiniz var mıydı ? Çok soru sordum ama 🙈
Pelin-1 Melisss_93 benimde 30da sancilari basladi durdurduk şukur beni bel agrisindan baska bir sey zorlamiyor suan bi de bebeklerim toplanmalari fena nefesini kesiyor insanin
Gurbetten Melisss_93 Maşallah ne güzel ilerlemiş haftanız. Ben de 21 haftalığım ikizlerimle ama 22mm çıktı ayrıntılıda. Progestana başladı doktorum sadece. Siz serklaj oldunuz mu
ikizlerinannesiiii Melisss_93 19+2 çift yumurta ikizlerime hamileyimm😍 bugünlerde çok fena sırt ağrılarım var neden bilmiyorum sizde de oyle miydi
Melisss_93 Pelin-1 bendede oluyo toplanma vallaha ıkız gebelık gercekten cok zor yaşayan bılıyormuş ben 36 gıbı hossedıyorum hep kendımı yanı beklenmedık bır durum olmazsa cunku tasıyamam artık dıye dusunuyorum
Pelin-1 Melisss_93 31+0da biri 1650ydi biri 1550ydi canim 33+4te cuma gunu kontrol var inşallah 2kiloyu bulmuslardir
Melisss_93 Pelin-1 inşallah canım iki kiloyu gecınce doktorlar rahatlıyor zaten benı. Doktorum artık ne zaman dogsalarda korkma dedı
minik4550 Melisss_93 selam Allah bağışlasın insallah genetik mi ikiz olması şansmi hep merak ediyorum ikiz gebelikleri genetikten mi oluyor