begonvilko Kızlar hamile olduğunuz dönemde makyaj malzemelerinizin içeriklerine dikkat ettiniz mi, değiştirdiğiniz ürünleriniz var mi? Yoksa bir şey olmaz deyip her zamanki ürünleri mi kullandınız? Fikirlerinizi merak ediyorum.
AdenEva begonvilko güneş kreminin içinde özellikle hamilelik döneminde aşırı zararlı bir madde oluyormuş sadece onu kullanmayı bıraktım. Diğerlerini kullanıyorum aynı şekilde.
gamzosgamzos begonvilko kızıma hamileyken aktif makyaj kullanıyordum ve degistirmedim malzemelerimi neredeyse gunluk yapiyordum suan 22 aylık çok şükür bir zararını gormedik 😊 bu bebisimdede aynı sekil devam ediyorum ama kızımdaki kadar aktif makyaj yapamiyorum 😊
Alka begonvilko oje ve ruj sürmüyorum canım. Fondatön de sürmüyorum ben normaldede rimel eye liner far vs aynı sürüyorum.
begonvilko Hhilall37 Mommy90 AdenEva gamzosgamzos Alka Mikmikbuk Aycaaa571 Nilerkanc Hrygkcshn Kizlar hepinize fikirlerinizden ötürü teşekkür ederim 🌸 ben de kullanıyorum aynı malzemeleri ama zaten haftada 1-2 kez makyaj yapıyorum sadece. Yine de tereddüt etmiştim. Güneş kremi ile ilgili evet içinde bir madde varmış o yüzden güneş korumalı bir bb kremim vardı, yalnızca onu bıraktım. Hepimize bakımlı ve sağlıklı hamilelikler diliyorum ☘️
Mommy90 Aslında dikkat etmek gerekiyormuş. Özellikle oje ve ruj konusunda. Ben direkt kullanmamayı tercih ettim. Kullanılacaksa mineral makyaj malzemeleri kullanılmalıymış