Bahar1187 Burcuyamur 12.haftada öğrendik oğlumu pat diye söyledi doktor o kadar erken öğrenmeyi beklemiyordum aslında
Burcuyamur Bir oğlum var Allah uzun ömürler versin bu sefer kız Diye umutluydum erkeğe benziyor dedi bidaha ki kontrolde kesinleşir Allah hayırlısını versin hepimize sağlıklı sıhhatli inşallah
HazelBaskal Merveksgn suan 22+2 yiz kesin canim o zaman da %100 erkek demisti ozeldeki doktorum ikili testte de devletteki doktorum erkek dedi detayli ultrasonda fln da onaylandi degismedi yani🤗erkek pek degismiyor diyorlar
AynurArslan ZeynoBati merhaba bende 12 +1ken ogrendım erkeğe benzıyo dedı sızınkıne ne dedı acaba daha sonra gıttınızmı
NeslihanCaykara ZeynoBati hayır hiçbirşey söylemedi doktorum tahmin etmiştir belki ama yanılmamak için bizimle paylaşmadı 😂
ZeynoBati AynurArslan AynurArslan Kıza benzetiyorum ama aramızda kalsın dedi emin değildi 12+4 oldum şuan biraz daha geçsin tekrar gideceğim
EdaMinaKele 12+2 deyken kız olacağını öğrenmiştim halen değişmedi kızım olcak inşallah 21 haftalıgız 😌
AynurArslan ZeynoBati bugun tekrar gıttım yuzde doksan erkek dedı degısmez dedı gosterdı cıkıntıyı cok sukur
Burcuyamur Doktor direk erkek dedi ama bidaha ki kontrolde kesinleşir dedi öyle diiyince acaba değişir mi diye düşünmeden edemiyor insan