Ayguns Yagmurgel2020 ya öyle mi yarın ondan da alayım 3 gün oldu geçmiyor gece gündüz wcdeyim. İnşallah faydasını görürüm
Yagmurgel2020 Ayguns kesin tavsiye ediyorum bide katı gıda tüket dedi kıraker haşlanmış patates . Ben sabahtan akşama doktoru dinledim o günde ishaldim ama sancı yoktu ertesi güne iyiydim 🙏🏼
Hifaefraimm Ayguns cnm karışımlar bebeğe zarar verirmi diye araştır öyle kullan sonuçta bizim her zaman içtiğimiz kış çaylarıda bebeğe zarar veriyo ve bunlar bir karışım o yüzden araştırmadan kullanma bebeğin için
Smy1 Ayguns 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi ye. İshale iyi geliyor doktorunuza da sorun sakıncası olur mu diye
Mlk6116 Ayguns kahve ve nar ekşisi karıştır macun kıvamında iç çok çabuk etki ediyor. Çok defa denenmiş yöntem pişman olmazsın zararida yok.
Gul-42 Ayguns dokuz aydır cekıom bn😂😂bı yonden ıyı bnm ıcın cunku bnm basurım var eger kabız olsaydım sureklı ıkınmak zorunda kalırdıö
mom5734 Ayguns cok saçma olucak ama kesin çözüm :)) Biz ailecek olmuştuk ve ne yapsak geçmek bilmedi bi eczacı abide yaş maya yiyebilirisniz yiyin hemen geçer dedi tabi herkez denedi herkezin geçti.Az bi ekmek parçasına az birşey yaş maya koyup yersen hiç birşey kalmaz
Ayguns mom5734 mayada probiyotik var sanırım ondan etki etmiş canım değişik bi yöntem. Deneyeyim . Vay be yurdum insanı bi ölüme çare bulamamış 😂😂
mom5734 Ayguns hep aynı eczaneye gidiyodul adamda artık anladık.boşuna para veriyosunuz dedi söyledi artık evde kim ishal olsa yaş maya yiyo:))
Aylin2011 Ayguns 1.kahve limon karıştırıp içebilirsiniz, 2.1-2 kaşık yoğurdun içine 1 kaşıknişasta koyup karıştırın yiyin, 4-5 tane kuru fasulyeyi havanda dövün suyla birlikte için