Sevgii_94 Merhaba arkadaslar. 33 haftalik hamileyim ve yenice esimle baska bi eve tasindik. Kac gundur evi duzenliyoruz, cok yoruldum. Artik karnimin alt kismina arada bi adet sancisi girip gidiyo. Baska hamislerde varmi hamilelikte tasinan?
Pisili Sevgii_94 bende tasinam asamasinda hamile oldugumu ogrendim ve riskliydi gebeligim hic bisey yapamadim esyalar oldugu gibi duruyor evde annemlerde kaliyorum risk hala devam ediyor aklim hep evde ☹️
Kaderyas001 Sevgii_94 bende iki ay önce taşındım kuzum şuan 31 kaftaligim ve adanadan İzmir’e geldim çok yorucuydu aynılarını yaşadım ağrılarım oldu ama dinlenince geçti birşey olacağını sanmıyorum ama dikkat et yine de fazla yorma kendini dinlene dinlene yapmaya çalış Allah kolaylık versin 🙏🌸
gldn065807 Sevgii_94 ben 39.6 haftalık taşındım mecburduk o gece doğuma gittim o yorgunlukla bide sanci çektim 😅 ev öylece kaldı ayy ne kötüydü ama oğlum en güzel hediyeydi ikindi dort buçukta doğum yaptım sen dusun gerisini 😅
SenaHifa Sevgii_94 ben 34 haftalıkken taşınmıştım karnım düşmüştü o yorgunlukla. 3 haftada anca yerleştim tam bitti derken 2 gün sonra doğum yaptım. Çok zorlamamak gerek erken haftalarda tehlikeli oluyor o yorgunluk 😊
Sevgii_94 Kaderyas001 Seninkide zormus canim yaa.. Adanadan Izmire bide🥺 Neyle gidip geldiniz o yolu? Dinlenmede cok kötüyüm. Hemen bitsin istiyorum. Sagolsun annemde cok yardim ediyo oyuzden yalniz degilim en azindan. Ama bir kac gundur sanki karnim iyice inmis gibi, bu tasinmadanmi bilmiyorum…
Kaderyas001 Sevgii_94 Valla kuzum ben uçakla geldim eşyalar nakliyeyle geldiler yavaş yavaş yapmaya çalıştım çok şükür yerleştik sen de dikkat et kendine dinlene dinlene yap ağır olan işleri yapma ben camları silmedim mesela mutfak dolabını da ben silmedim ve koltukları da hepsini eşimin yiyenlerine yaptırdım sende annem yanımda diyorsun senin yapamayacaklarını yapsın gerisini sen yavaş yavaş halledersin zaten karnın inmiş olabilir ayakta çok durdugun için olabilir kuzum uzan ve ayağının altına yastık koy geçmiş olsun Allah kolaylık versin canım