Boesie Kizlaaar kendimi tutamayip bir paket chips bitirdim Lays firindan yedim diye kendimi teselli ediyorum🥺 biliyorum sagliksiz ama cok canim cekti ya bisey olur mu🥺
Acemi_anne61 Boesie ya ne olabilir allah aşkına ayrıca yemişsiniz yemeden önce sorsaydınız fikir verirdik şuan bişey olur desek ne olacak ki 😀
arisin_annesiii Boesie midem yanmasa hep yerdim ama midemden dolayi arada bir yiyordum vicdan azabi da cekmedim valla
Boesie Acemi_anne61 Durduramadim kendimi azicik yiyim derken bi baktim bitmis😅 zaten paketlerin icerigi yarisindan az🙄
Acemi_anne61 Boesie Bişey olmaaaz ama böyle herşeyi kafana takarsan stres yaşarsın biraz daha rahat ol 🌸
Clementinee Boesie ne olabilir ki ? Pişman olcaksan bence öncesinden yeme canım stres ayda yılda yediğin bir paket cipsten daha tehlikeli. Sürekli olmadığı sürece bir sorun olmaz 🤍
Dilekcnkn Boesie Senn ne yaptınnn ne ne ettin öyleee 😂😂 kız allah aşkınaaa abartmayın yaa ne olcak 39 haftalığım yedimde içtimde takılmayın bu kadar yaa
FusunF Boesie herkes bir linc modunda 🤷🏼♀️Birşey olmaz canım hergun yeme ama bende demin 2 adet yedim 🤣 tabi paket olarak değil eşim yerken aldım 😂
Merveevrem18 Boesie hiiiç bişey yapmaz canım hamilelikte en çok önerilmeyen şey kahve oda günde 1 defadan fazlası zararmış bebeğe yani senin yedisinden hiç bişey olmaz
zynpada Boesie aklınızda olsun lays fırından yerine normal lays yiyin:) içeriği sadece patates tuz ve mısır yağı 😄 fırından deyip sağlıklı imajı veriyorlat ama inanın sarı paketin içeriği daha temiz