minikkoalammm Kubraalisoy tatlı dan tiksindim hep ekşi yedim kızım olucak canm tatlı birşey hiç istemedi normalde ekşi hiç sevmem tatlıcıyımdır ama yiyemedm
July Tatli hic istemedi canim tursu cekti kiz olucak insallah ama acayip derecede erkek hissetmistim hatta baya bi sasirdim kiz oldugunu duyunca 🤣
Halimea Kubraalisoy ben bol bol eksilili seyler canin cekiyodu simdi aklima geldi yine 🤦♀️Kizim👧♥️ olucak benimde tatliyi normaldede hic sevmem
Hsrt1 Kubraalisoy tatli cok yedim hala yiyorum. Hamile kalmadan oncede tatlidan nefret ederdim. Oglum olacak 🥰
Aycaaa571 Kubraalisoy Valla ikiside çekmedi bir fiil tuzlu şeyler aşeriyorum 😄😄 manyak gibi kız olmasını istedim erkek oldu bu kadar tuzdada kız olması zordu 😄 kase kase tuzunu eme eme çekirdek yedim😄
Deletedmom54555 İlk zamanlar ekşi yiyordum . Hamile olduğumu bilmeden önce çağla aradım pazarda 😅 sonra turşu falan yedim . Ama son aylarda tatlı istiyorum sürekli aklıma ekşi hiç gelmiyor 😅 oğlum olacak 🙏🏻
Civcivinannesiii Kubraalisoy canim surekli eksi seyler cekiyo hatta icimde mandalin agaci bitecek yakindir🤣🤣tatli seyleri agzima alinca yutamiyorum 9 haftalik olucaz🧿🥰🥰
Leylosacl Kubraalisoy oğlumda hep limon yedim eksi şeyler yedim şimdi kızıma hamileyim şerbetli tatlılar reçeller beni ancak kesiyor
Tugba86 Kubraalisoy hem kızlarıma hamileyken hem oğluma hamileyken ekşi yedim,tatlıdan midem bulanıyordu.Son haftalarda canım tatlı istiyor fakat bu kez de ağzımda kuruluk yapıyor diye yiyemiyorum.Anlayacağınız bunun cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum
Cimen_1409 Kubraalisoy bende öyleydim ilk kızımda hep tatlı ekşi birşey görmek dahi istemezdim bu kızımda tam tersi oldu bana da erkek diyorlardı ama kızım olacak 31+5 haftalığız