Seva_aa kizlar merhaba kurtajdan sonra kac gun sonra adet oldunuz ve kac ay sonra yeniden hamile kaldiniz?
Saki07 Seva_aa ben 1 ay sonra adet görmüştüm. 2 ay sonrada hamile kaldım. Çoğu kişi 6 ay beklememi söyledi ama biz tercih etmedik. Bir profesörden dinledim, kürtajdan 1 ay sonra tekrar hamile kalınabilir diyordu. Tabi düşüğün haftası da önemli.
Flyderndkk Seva_aa ilk adeti 23 gün sonra gördüm. Adetin düzene girmesi 3 ayı buldu. Martta kürtaj oldum hala gebe kalamadım.
Bsrahb Seva_aa 28 gün sonra adet olmuştum.5 ay korunduktan sonra istediğimiz ay tekrardan hamile kaldım
Seva_aa Saki07 evet bunu bende duydum bende 6 haftasinda bos gebelik olusdu simdi doktor 2 adet sonra olur diyor bazisi 6 ay diyor kafam karisdi
esmanurky Seva_aa canım 28.günde adetimi oldum 2 ay doktor korunmamızı istedi 2 aydır da biz deniyoruz olmadı henüz beklemedeyiz bu ayda olmazsa tüp bebek yaptıracağız
Gizemmihra Seva_aa 35 gün sonra adet oldum 6 ay bekledim doktor önerisi ile o arada tahlillerimizi yaptırdık
Nergisseher Seva_aa Ocak 28 de düşük yaptım kalp atışı durmuştu 28 gün sonra adet gördüm nisanda tekrar hamile kaldım. Doktorum bana 2 ay bekle demişti onu dinledim
35SD28 Seva_aa 1 hafta adet oldum 16 gün sonra tekrar adet oldum. Sonra düzene girdi. 7 ay sonra tekrar gebe kaldım çok şükür 🤲
Ceren_01 Seva_aa ilk adetten sonra kaldım beklemeye gerek yok bence cnm profesörler bile böyle söylüyor şuan üç aylığım
Seherdmrkl Seva_aa tam 30 Gun sonra adet oldum doktor iki ay bekleyin demişti. 30 temmuzda kürtaj oldum bu ay deniyoruz. 8. Haftada kalbi durmuş 10. Haftada öğrendim sağlıksız bebek olduğundan vücut kabul etmemiş demişti doktorum