Tulaytemurxx Kbra240 35 haftalıktım gecen hafta doktorum ilk defa istemisti yarın kontrolum var 36 haftaligim istermi bilmiyorum tekrar
Dilekcnkn Kbra240 Yani bazıları 32’de alıyor benim doktorum 35’den sonra bağladı, ama acil bir durumun olursa rahatsız olursan şimdide bağlarlar sancı var mı bakmak için
hsqldnbebeqm Kbra240 evet. Sen sancı hissediyorsan yada hareketlerinde azlık varsa falan. Ağrıların çoksa. Acı hissediyorsan gibi gibi ☺️
Tugce-ylds Kbra240 Benimde ilk bebeğim canım 35 sen sonra her hafta alıyor şimdi 36+2 yiz hafta sonu 37 olucaz Allah izin verirse sanırım hem nst hem çatı muayenesi yapıcak 38de de yapabilirmiş ama 😊 galiba nst de sancı çıkmasına göre karar veriliyor
Saripapatya3 Kbra240 35 te bagliyor lar cni. Herhan gi bi sıkıntı n yoksa herseyin normalde 35 36 haftada baslaniyo nst ye
Tulaytemurxx Saripapatya3 35 den sonra her gitmende giriyomusun benim yarın kontrolum var 36 haftaligim 35 cektirdim istermi acaba yarinda
Kbra240 Tugce-ylds ay o çatı muayenesinde de korkuyorum biraz millet zor falan diyor ya 🤗 inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım bu arada 🌸
Kbra240 H_myra1 ablamı 24 haftalikken nst ye almışlardı ondan sordum canım bende erken alıyorlar sandım 🤗
Saripapatya3 Tulaytemurxx bende cumartesi gunu gttim kontrole 35 te bagladi canim bu hafta yine cumartesi gidicem 36da yine baglicaklar her hafta gidicem artik bagliyolarmis her hfta bundan sonra hemsire oyle dedi herhafta baglanicaksin dedi nst ye