fundadncc Merhabalar biz şuan 8+3 haftalığız minik üzümümle 🍇 ara sıra karın/kasık ağrılarım oluyor ama normalmiş 🙏🏻 1 kasımda doktorumda randevum var (11+3 olmuş olcaz inşallah) sizce cinsiyetin belli olma ihtimali var mı çok merak ediyorum 🥰
miranbeyinmothersi fundadncc 11 haftada öğrendik , doktor söylemek istemeid ama cinsiyet görüyorum dedi. Sonra ki kontrolümde 14 olsa gerek erkek dedi suan 20 haftalığım 🙏
fundadncc Nur63 ya çok heyecanlıı sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah öğrenmek için çok sabırsızım bende 🙏🏻☺️
R_mysa27 fundadncc çok erken canım sadece tahmin ediyor doktor net bişey olmuyor ben 12 de gittim kız a benziyor dedi 16 da gittim erkek dedi
fundadncc R_mysa27 teşekkür ederimm sanırım sadece tahminini de söylese o an bana yeter ama net belli olacağı günü iple çekiyorum 🙈
fundadncc miranbeyinmothersi ya maşallah bende bi an önce öğreneceğim gün gelsin istiyorum sağlıcakla kavuşalım bebeklerimize inşallah 🙏🏻☺️
miranbeyinmothersi fundadncc seni çok iyi anlıyorum kuzum ilk gebeliğim deliriyordum bildiğin gibi değil hergün internetten belirtlere bakıyordum ben erkek olacağındqn çok emindim çünkü belirtilerim öyleydi. Çok dinç ve hiç uykum yoktu. Çok kilo almadım . Hiç midem bulanmadı. Tatlı aşerdim çok neşeli ve duygusallığımı bir kenara bırakmıştım normalde çok duygusalım ama erkek anneleri salgılanan hormondan dolayı daha dominant olurmuş bunlar bende tuttı kuzum
R_mysa27 @“fundadncc”#p18046039rica ederim aynen öyle oluyor ya ilk zamanlar çabuk geçer son haftalar geçmek bilmezzz