Maideee1 Arkadaşlar kadın doğum doktorunun ultrasonunda böbreklere baktirsak bir sıkıntı var mı yok mu anlaşılır mı? Bilirler mi ? Böbrek ağrısı çekiyorum 😟
Tugce-ylds Maideee1 kadın doğum doktoru bakmıyor canım genelde böbrek ağrın varsa taş yada enfeksiyon olabilir
Byznr281115 Maideee1 merhaba ben de agrı vardı soyledim bobregim agırıyor diye ultrasonu ile baktı genisleme var dedi ürolojiye yonlendirdi yani bnm doktorum bakmıstı
Nnurdan Maideee1 kendi doktoruna sor anlamazsa yönlendiriyor benim ilk doğumumda doktorum anlayıp tedavimi yapmıştı
Byznr281115 Maideee1 ürolojiden ultrasonla bakıldı ciddi bi genisleme degil ilerleyen haftalarda duruma göre karar verilir dedi doktor sağ tarafa ve sırt ustu uzanma dedi doktor su ictim dinlendim suan bi sıkıntı yok agrılarım da gecti
Tugce-ylds Maideee1 o zaman idrar yolu enfeksiyonun vardır canım bende oldum aynısını antibiyotik verir aman ihmal etme
arisin_annesiii Maideee1 bebekden dolayiysa bakiyor benim böbreğime baktı genisleme var dedi ve ilgili doktora yonlendirdi