Icimdekimucize Arkadaşlar gaziantepte Hatem hastanesindeki dr yilmaz genco da doğumunu yapan var mı normal doğum durumunda kendisi mi yapıyor yoksa ebeler mi sezeryan zaten kendisi yapar ama normal doğumu ebeler mi yapıyor doktor kendisi mi geliyor
Seyemmm Icimdekimucize bence doktorun kendisi yapiyo bende ncr hastanesine gidiyorum sordum doktora özel hastanelerde doktor hem.sezeryan hemde normal doguma giriyo ebe yapmiyo yanii büyük ihtimal doktorun yapar ama konusun bu konulari doktorunuzla ne kadarlik oldunuz😊
aasenamerve Icimdekimucize yengem 2 yeğenimde de doğumu yılmaz beyde yaptı çok memnunundu ben Gaziantepliyim ama antalyada yaşıyorum ilk kontrollere gitmiştim aşırı beğenmiştim doktoru. İşini başkasına bırakacak birine benzemiyor bence
1PrensAnnesi Icimdekimucize ayın 2sinde bi arkadaşım normal doğum yaptı yılmaz beyde ve evet kendisi girdi Doğuma ebede varmış Yanlarında
Icimdekimucize aasenamerve hmm peki normal mi sezaryen miydi doğumu çok Merak ediyorum doğuma girip girmediğini aklıma takıldı da
Seyemmm Icimdekimucize anladim cnm daha varmis sana sende saglikli bi sekilde dogumunu yaparsın bebegini alirsin kucagina allahin izniyle 😊😘🙏gunler gecmiyoo resmenn zaman daraldikcaa gunlermi uzuyo ney😅😅
Icimdekimucize Seyemmm amin inşallah cümlemizin canım benim, bir an önce doğurup kurtulsak hayırlısıyla korkuyorum zaten doğumdan 🙈seninki ne kadar 😊
Seyemmm Icimdekimucize inslalah cnm rabbim buyuk bende oylr cok tirsagim düşünüp duruyom ruyalarima bille giriyo artik😂😂36+5 oldum ben 😌😎