Dnacar83 Trendyol reklamlarini gormekden bikdim.bise yi 10 kez yaziyorum drek baska sayfalar aciliyor kendime baska program yukleyecem bu gidisle kaldirin artik su lanet reklami ya delircemmmmmmmmm
mom8327 Bende niye getir reklamı çıkıyo 😃 bende çok sövüyorum reklama açık söylym bazen gece bişeyler okurken getir bi mutluluk diye bağırıyo
irem Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.
Dnacar83 irem https://www.hizliresim.com/dqf4vz1 Bakin bu sekilde altta cikiyor ve hic gitmiyor devamli sayfalar aciliyor yazi yazarken
MinnieMouse Dnacar83 ekran goruntusu atin diyolar ama reklam cikinca saat gorunmuyo ki 🤣 tam hararetli yazarken pat diye reklam cikiyo. Tarayiciyi kullanicaksam uygulama niye var
gulsumm1 Dnacar83 o zaten hiç gitmiyor ama sayfayı ilk açıyorsun yemeksepeti reklamı çıkıyor veya başka bir şey tam bir şey okuyorum reklam çıkıyor pat diye
anne_2 Dnacar83 Dnacar83 vallahi benimde az kaldı sabrım. 🤦🏽♀️ Reklam çıkıyor uygulamadan hemen çıkıp tekrar açıyorum bıktım