miquelle merhaba kizlar , hamileligimin 9. haftasindayim ve doktorun onerdigi felixfol tabletim bitti ben arastirdim ocean mummynin icerigi daha zenginmis , doktora sormadan kullansam bir sey olur mu
Ccgdm miquelle selam ben ocean mummy kullandım bir süre ama bana ağır geldi kabız oldum o yüzden biraktim ilk etapta folik kullandıktan sonra kullanacaksaniz olur bence ama direk kullanım için ağır gelebilir doktorun zaten 11 yada 12 haftalıkken bu tür içeriği olan.vitamin tavsiye ediyor ben şuan viofolic kullanıyorum.her açıdan Zengin
Boesie miquelle Ocean mummy folik asit dahil tum ihtiyaclarinizi karsiliyor. Doktorum 12ci haftada verdi sidefer demir vitamini ile birlikte ve dogum sonuna kadar kullanmami istedi. Genelde daha uygun olanini oneriyorlar biraz pahali fakat icerigi cok iyi👌🏼
Ness3 miquelle ben kullanıyorum 7. Haftamdan beri. Şuan 29. Haftam bitmek üzere. Kabızlık sorununa vs de çok iyi geliyor. Ben gayet memnun kaldım
ozlemhnblkl Ben de Ocean Mummy vitamini ile D3 vitaminini kullanıyorum. Gayet memnunum içerik olarakta evet zengin
menekse_18 ozlemhnblkl merhaba doğum yapmışsınızdir herhalde 🙏bu vitamin bebise iyi geldi mi kilo yaptı mi
Buse1905 Ben hamile kalmadan once başlamistim kullanmaya çok memnunum hamileligimde doktorum kesti ilaci sadece folik asit kullandirdi 12.haftaya kadar sonrasi ocean mummy devam edebilcegimi soyledi hatta decavitte yazdi bir gun birini bir gun birini kullan dedi bende o şekilde devam ediyorum ayrica d3 vitamin de kullaniorum 4 damla şuan 20 hafta 5 günlügüm gelisimimiz gayet normal bende çok memnunum yan etki yaşamadim tabi doktoruma sormadan hicbir ilac kullanmadim sizde sorun bence içerigi temiz bir ilaç hayir demez bence
Ness3 Ccgdm kullandığın başka birşey kabızlık yapmış olamaz mı? Ben 3. Trimesterdeyim. Kabızlık çok daha artmasına rağmen bende hiç yok bunun sayesinde. Ama herkesin bedeni farklı tabi
Akademisynanne Merhaba ben de folik asitten sonra ocean mummy kullanmaya başladım. Sanırım 10. Hafta civarıydı. Memnunum ve doktorum doğumdan sonra da devam edeceğimi söyledi.
miquelle Ness3 hamileligin baslangicindan veri kabizlikla ugrasiyorum , bugun bunu kullanmaya basladim umut ediyorum sizdeki gibi bana da iyi gelir
Ccgdm Ness3 yok ben ilk başlarda kullandım sadece bunu herhalde birden bu kadar vitamin fazla geldi kabız oldum sonra folidoce kullandım rahatladim ama dediğim gibi her bünye farklı
Ness3 miquelle umarım 🤲 bana magnezyum ile birlikte çok iyi geliyor. Anemi hastasıyım çok fazla demir ilacı içmeme rağmen beni kurtarıyor… İnşallah aynı etkiyi görürsünüz 🙏