Eriminannesi04 iyi akşamlar kızlar postta söylediğim gibi canım bugün limonlu soda istedi aldım ama çok korkuyorum içmekten 39haftadayim bu haftada sonra içsem bi sorun cikarmi acaba bilen varmı yada benim gibi olan
yildiz_07 Eriminannesi04 Soda gebelikte yararlı bir şey zaten limonlu maden suyundan bahsediyorsan eğer içinde magnezyum bulunuyor ben her gün 1 2 tane içiyorum kola gibi zararlı değil en azından
Aysegul9371 Eriminannesi04 ay ben hergun sade soda içiyorum en başından beri ya da kendim limon tuz atıp içiyorum Churchill yapıyorum gebelerin sade içmesi daha sağlıklı
Eriminannesi04 Yagmur00 Bilmiyorum asitli olduğu için korkuyorum ilk gebeliğim bide iciyimmi icmiyimmi diye tereddüte kaldım
Suzanne Yagmur00 valla en doğru soru bu böyle sorular görünce ben kendime diyorum acaba ben mi kötü bir anneyim her şeyi yiyip içiyorum 😂
Yagmur00 Eriminannesi04 ben kola bıle ıcıyırum bı bardak ya allah askına ya hersey ın fazlası zarar ewet ama canın ıstyınce ıc yanı
Eriminannesi04 Yagmur00 valah ben koladan korkuyorum hiç icmemisim gebeliğim boyunca hep korktum büyüklerim içme zararlı diyorlardı bende icmezdim
Yagmur00 Suzanne walla bende sasırıyorum ya ne olmus bıtane ye ıc ben hersey yıyırum valla bazen abartma bıle yapmışımdır hamıleyız ya
Eriminannesi04 Suzanne 😂😂😂😂😂yok canım bende mesela doktor cips yeme dedi korktum önceleri yemedim ama tutamadım kendimi yedim bir sorun çıkmadı
Eriminannesi04 Yagmur00 Yagmur00 🙂🙂🙂👍 ben hiç doktor demedim bugün kontrolum vardı unuttum yoksa solicektim
Yagmur00 Eriminannesi04 kız ıc bısey olmaz bem hergun sade ıcıyırum lımon lu da bı kere de bısey olmaz
yildiz_07 Yagmur00 Bunu bilmiyordum ama 37 haftalık olduk Allah’tan bir şey olmadı bu zamana kadar 😱 kola yerine meyveli soda içmeyi tercih etmiştim sırf koladan kurtulmak için aşırı kola içiyordum ben soda içiliyor diye meyveli soda içiyordum günde 1 2 tane 🙄