bugo Arkadaşlar merhaba, çam sakura hastanesinde sezeryan olanlara birkaç sorum olacak. Kaç gün kalınıyor hastanede? Bebeğe kaç kıyafet ve bez götürmem lazım emin değilim🤦🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Ve de şunu kesin götür dediğiniz birşey var mı🙄
Msydn6 bugo Mrb canım 🌸Sezeryanda ilk 48 saat kalmak zorunda zaten ama hiçbir sıkıntın olmasa bile bebeğin işlemleri bitmemiş oluyor ve acele etmiyorlar o yüzden biz 3. Günün sonunda çıkmıştık hastaneden yani Cumartesi Akşam yatışım yapılmıştı Salı akşam 10da da çıkışım yapılmış taburcu olmuştum🌸 ben Nisan ayında doğum yapmıştım hastane odaları gayet ılıktı terlediğim zaman bile oldu lohusalığın etkisiylede tabi kendime 2 bebeğime 5 takım koymuştum ama fazla kalındığı için yetmedi kan kusmuk veya çiş olabiliyor o yüzden her ihtimale karşı birer daha fazla koymakta yarar var ben esktradan eşimle getirttim 🌸🤗
bugo Kubra-66 25 ekimde inşallah, 3 güne yakın kalındığı için bez çok lazım oluyormuş sanırım bende 10 tane koymuştum arttırsam mı bilemedim🤷🏼♀️
bugo Msydn6 çok teşekkür ederim arkadaşlar söyleyince girip okudum hikayenizi maşallah çok güzel anlatmışsınız ayrıca motive oldum teşekkür ederiim😍🌸🌸
yeniannna34 bugo Hayirli doğumlar olsun benim şuan 24 ekim diye gözüküyor normal doğum bekliyoruz 38+2 oldum gelen giden yok 😅😅
bugo yeniannna34 evett bizim bebiş dönmedi mecburi sezeryan olacağım haliyle hem cahillik hem heyecan dorukta😳😂 sizinn?☺️
yeniannna34 bugo benimde ilk sezeryan istiyorum ama malum devlet hastanesi yapmiyorlar suanlik normal 😊