Vldn Bu bulanti ve kusmalar kacinci haftada geciyor arkadaslar doktor 4. Ayina girer girmez gecEcek dedi yani 12. Haftami 16. Haftadami gececek
lunam Vldn kişiden kişiye göre değişiyor bu. Malesef daha uzun süren de var, hiç bulantı yaşamayan da. Benim 15.haftada tamamen bitti şükür.
Vldn lunam lunam muhtemelen en kotu 3 haftada daha surer ozaman benimki ilk gebeligimdede bu zamanlar btmisdi cnku
gltm Vldn yok geçmiyor her zaman oluyor aslında bulantı hissi geliyo arada 12 de yine cıkarıyordum ben 16 dayım ilişki bitince öğürme oluyor midem bulanıyor ara ara mide bulantısı oluyor cok asırı değil bazen yatmadan oluyo prilam içiyorum
honeysmom Vldn Bu kişiden kişiye değişiyor. Ama geçicek bunu düşün yeter. Benimde su içemicek kadar bulantılarım vardı ama çok şükür geçti bitti 12-13 hafta gibi.
Vldn honeysmom ne guzel ins bendeoyl olurum bi hafta oncesne kadar suyu bende icemiyodum smdi iciyorum kusuyorum cekinmiyrm icmekden ama artk perisan oldm yani bi kere olsa amenna cikaryorum tam rahatladim derken yarim saat sonra ikinci geliyo