Meryemtrksoy ikramomm git canım benim sen söyle ihmal etme yine de ama kötü bişey olsa muhakkak çok fazla ağrında olurdu gibime geliyor güzel haberlerini bekliyoruz doktordan sonra o zaman ilk başlarda bol bol dinlenmen lazım bide öyle evin işiymiş oymuş buymuş sallamıcaksın
ikramomm Meryemtrksoy yok yapmıyorum 2 gündür yatmam lazım diye yatıyorum bugün yetişemedik ama yarın gideceğiz doktora önemli bişi yoktur umarım açıya da ilaca da razıyım bebeğim sağlıklı olsun da ağrım da yok Allah’a şükür 🥰
Meryemtrksoy ikramomm aman iyi ol da zaten ara ara lekelenme oluyor diye biliyorum dediğim gibi kıpkırmızı sürekli bi akıntın yoksa ağrın sızın yoksa rabbimin izniyle iyisindir annesi ama acil bişeyin olursa muhakkak doktora git oturup bekleme insan hiç kendini düşünmüyor zaten akıl fikir hep yavruda rabbim de hepimize sağ Salim. Kucağımıza almayı allahım ağlamasıyla sesiyle evimizi şenlendirmeyi nasip etsin 😍🙏
ikramomm Meryemtrksoy yok Allah’a şükür sürekli yok kırmızı da değil ağrım da yok iyiyiz inşallah aynen kendimi geçtim şu son kaç gündür amin inşallah allah kimsenin kucağına boş bırakmasın 🥰🥰🙏🏻
Meryemtrksoy ikramomm amin inşallah rabbim isteyen hakeden herkesin kucağını doldursun inşallah 🙏 sen bol bol dinlen sadece yorma kendini önemli olan o senin için şu an da
BirDilektuttum Merhabalar bende de yerleşme kanaması olmuştu kahverengi az az doktorum progestan verdi 10.haftaya kadar kullandım bi doktorunuzla görüşün isterseniz , Allah sağ salim kucağınıza almak nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
ikramomm BirDilektuttum bende daha yeni hamileyim ve az az geldi ama kesildi rahat değilim ama gideceğim doktora umarım ilerlemez ve bi sorun yoktur inşallah amin bakalım 🙏🏻🥰
Kbrakrc ikramomm beta değerinizin üzerinden 2 gün geçtiyse yine bir kan verin ama büyük ihtimalle yerleşme kanaması olabilir ben yerleşme kanaması görmediğim için nasıl bi şey bilmiyorum ama sadece hafif lekelenme gibiyse yerleşme diyorlar stres yapmayın stres yaptıkça zorlanırsınız ilk öğrendiğimde bende öyle çok stres yapıyordum hala da yapıyorum da ilk günler kadar değil 🙈😂
ikramomm Kbrakrc yarın vericem kan bakalım inşallah sonuçlar iyi olur ister istemez insan bebeğini düşünüyor kendinden çok sağlıklı olduğunu öğrensem de rahatlasam 😂🥰
Kbrakrc ikramomm ay bilmem mi o duyguyu gün sayıyorum bende gidip göreyim diye 😂büyüseler de hareketlerini hissetsek içimiz rahat etse böyle stresli geçiyor 😂
ikramomm Kbrakrc valla kalp atışlarını duysak nasıl rahatlicaz hareketlerini hissetmek daha uzak ama hayali bile güzel 🥰🥺
ikramomm Meryemtrksoy hastanedeyiz bir kaç damla kan geldi düşük yaptım diye çok korkuyorum sıram gelmedi daha dua et lütfen 🙏🏻😔
Meryemtrksoy ikramomm yok yok stres yapma sen Allah’ın izniyle 🙏stres yaparsan daha kötü olursun sakin sakin bekle zaten doktorun da muhakkak progestan filan verir tehliken yoksa bile önlem olsun daha rahat tutunsun diye allahım sizi korusun inşallah 🤲bilgilendir sonrasında merakta bırakma güzel haberlerini bekliyorum