Mucizemveben Merhaba arkadaşlar 30 haftalık hamileyim nasip olursa bi oğlumuz olacak ama hala ismini netleştiremedik. Muhammed istiyoruz yanınada kısa ve anlamı güzel bi isim istiyoruz ama bulamadık önerisi olan var mıı ? Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤗🤗
Cansuu33 Mucizemveben Muhammed Talha yada Muhammed Yusuf bu iki isim benim çok hoşuma gidiyor babaların ismini koymayacak olsaydım bu iki isimden birini koyardim Allah'ın izniyle amin ecmain canım. )))
Mucizemveben Sedadygu Enes isminden ben pek hoşlanmıyorum Muhammet Efe biZde düşündük daha önce eşimde Ege olsun demişti bende Muhammet Ege olur mu diye çekilmiştim biraz 🤔🤔
Mucizemveben Cansuu33 Muhammed Yusuf kesinlikle en sevdiğim isimlerden ama ağır olur dediler ya bana :(
Cansuu33 Mucizemveben neden ağır olsun ki canım bu gibi şeylere inanma anlamının güzel olması önemli olan ki iki isimde peygamber isimleri ve o kadar uyumlu oluyor ki bayılıyorum ben. :))
Cansuu33 Mucizemveben çocuğun anne baba üzerindeki hakkı ona güzel bir isim vermesidir diyor Alalh Resulü hadiste canım sen anlamının güzel olmasına bak inşaAllah
Mucizemveben Cansuu33 o yüzden bizde Muhammed olsun dedik canımsağol Allah razı olsun hepinizden de 😊
Necla06 Mucizemveben çok sevdiğim bi Ablam ikinci oğluna muhammed Yusuf ismini koydu ama çocuğu bir gör hay masallah insallah o kadar akıllı o kadar yakışıklı bir bebek olur sizinki de 🤗
AycanFb Mucizemveben Muhammed Asaf benim hoşuma gidiyor ama ben çocuğuma Muhammed ismini hiç düşünmedim sorumluluğu çok büyük çünkü o yüzden koymayacağım isimler arasında☺️