BaharAkarakurt-2010 Kızlar bunu aldım 5li hastane için ince biraz altına bir tane uzun kollu zıbınla bunu versem olur mu sizce nasıl ilk ebeye verilecek bu nasıl sizce! [https://resimyukle.io/r/s27FoKcshP](https://)
Deniz2961 BaharAkarakurt-2010 koy cnm istersen ebe sıcaklığa göre gydrck zaten battaniyeye fln da sarıyor ya
sedaa_aa BaharAkarakurt-2010 biraz ince bence içine uzun kollu zıbın giydirseniz bile alt kısmı da biraz ince duruyor üşüyebilir bebeğiniz.
Chucky9 BaharAkarakurt-2010 ben de buna benzer bişey almıştım ama hastane çantasına koymaktan vazgeçtim çünkü Kasım ayında doğum olacak soğuk olabilir. Onu evde giydireceğim
muges44 BaharAkarakurt-2010 Bende bunun pembe dikişlisini aldım🙂Çol hoşuma gitti sade ve eski model. Birde peygamber efendimizin yeni doğmuş çocuklarınıza ilk beyaz giysi giydiriniz söylemine denk gelmiştim. Ondan sonra bu kıyafeti görünce aklıma eskiler geldi şapka tarzı filan hoş buldumm. Ama üşür mü bilemedim bir kollu zıbın daha mı koysam ya da değişsem mi ya da battaniyeyi mi çoğaltsam🤔
Elika0 Bu köşede duran beyaz olan yenidoğan içlik diye geçiyor sanırım zıbın yerine onu verseniz yetmiyor mu ? Bende e bebekten öyle birşey aldım da 2li. Zıbın değil onu vereyim diyorum içine giydirmeleri için. Olmaz mı acaba bilen var mı
BaharAkarakurt-2010 sedaa_aa aynen ya bende aldım ama kararsız kaldım işte havalar soğuk olacak hastane ortamı ama olsun yinede üşüyebilir. teşekkür ederim 🥰
BaharAkarakurt-2010 Chucky9 evet bende kararsız kaldım çok annem bunu almamı çok istedi bunu kullan dedi zaten battaniyeye sariyorlar ve altına zıbın ver yeter dedi🤔
BaharAkarakurt-2010 muges44 bence bunu verelim altına uzun kollu bir zıbın gerekirse hemşireye sorarız battaniyeye veririz zaten nasip olursa hemen yanımıza gelirse ona göre değiştiririz 🥰
Chucky9 BaharAkarakurt-2010 ben de kayınvalidemin isteğini kırmamak için almıştım gönlü kalmasın evde giydiririm 😊 ama hastanenin sıcaklığı nasıl olur bilemem daha kalın takımlar varsa onları koyun bunu da evde giydirirsiniz
BaharAkarakurt-2010 Chucky9 var var olmaz mı 8 takım aldım bundan hariç zıbın falanda var ekstradan ilk bebek olunca çok oldun heves ediyor insan