melekkizim_00 Kızlar domates çorbası yaptım yanına ne yapayım şöyle basit bişeyler diyinde yapayım ya
Melos12 melekkizim_00 tel şehriye çorbası tavuk kızartım pilav sarma salata 🤌 makarna salata yapabilirsin sende
okuyor melekkizim_00 yoğurtlu makarna, kremalı makarna, hazır mantı tüketiyorsanız mantı, börek ve salata, fırında sebzeler ve patates, fırında tavuk but ve patates. Aklıma ilk gelenler :)
balbocegim27 Nurakin077 kayinvalidem gelip yemek mi yapacak cagirsam bi yemek bile yapmıyor çağırıyor diye düşünür
Elika0 melekkizim_00 at fırına canım tavuk pirzola/kanat ya da but , biber patates. Bir güzelde sos yap üstüne oh mis. Yanına da pilav makarna salata ne istersen.
melekkizim_00 balbocegim27 valla doğru dedin 😂 oraya gidince sanki kendileri yapıyor ben kayınvalideme gidince hemen bana yıkar
Nurakin077 balbocegim27 çok şükür ben hem kendi aileme hem onlara uzağım çalıştığım içinde her ne kadar kendim yapsamdan onun gibi olmuyor misafir olarak davet ettim geldikleri günden beri bir sefer yemek yapmadım sağ olsun
balbocegim27 melekkizim_00 benimki kendi yapar eder ama hastanede yattım ettim bi gün gelip bi kap yapmadı etmedi normalde arasam etsem yine yapmaz
Mine_arslan melekkizim_00 caniniz cekmesin sahsen benim bakarken cekio. Bende buskivili pasta , mercimek corbasi pilav firina patates tavuk verdim bide. Salata duusnuyorum simdide
Civcivinannesiii melekkizim_00 yemekler esimden ne yaparsa🥴🥰 Soslu bi makarna yapin hem basit hem kolay🤣
Beyzan melekkizim_00 yanına fırında makarna güzel olabilir ya da patatesli kek olabilir Ben akşam için pırasa yanına da erişte yaptım evde varsa erişte de güzel olur