Gokcedeniz Kızlar 34 haftalık Doğum yaptım oğlumu direk yoğun bakıma aldılar makineye bağlı bu şekilde bebeği olan bu durumu yaşayan var mı 😞 dualarınızı bekliyorum
Perimasali89 Gokcedeniz Allah şifa versin bebeğinize inşallah selametle evinize götürürsünüz neden erken doğdu
Ardanyal Gokcedeniz öncelikle geçmiş olsun. Küvezda kalması daha iyi birden toparlanır ve ileride solunum sıkıntısı çekmez. Benim Kızkardeşim 32 haftalık doğum yaptı ve şu an oğluşumuz 16 aylık oldu. Rabbim şifasını verir inşallah
cinderella Gokcedeniz yoğun bakımda derken küvezde mi yani yoğun bakım deyince çok korkuyorum inşallah hayırlısıyla toparlanır kucağınıza alırsınız 🙏🏻😘 kaç kilo doğdu acaba
Zeynepcelik Gokcedeniz ALLAHIM YARDIM ETSIN cnnm RABBIYESIR VELA TUASSIR RABBI TEMIM BIL HAYRR.🙏 RABBIM KOLAYLAŞTIR ZORLAŞTIRMA,RABBIM HAYIRLA SONUÇLANDIR AMIN dualarim seninle cnm
nesly Allah yardımcın olsun canım o haftalarda Doğum yapıp bebeklerinde sıkıntı olmayan bir çok insan biliyorum önlem için almışlardır içini ferah tut ❤️Dualarımız senin ve bebeğin için 💋