Annecikler merhaba 🌼
Biliyorsunuz ki mustela doğal içeriğinden dolayı biz anne adayları tarafından sıkça tercih edilen bir marka haline gelmiş durumda ☁️
Ben de şampuan, vücut losyonu tercihimi -en azından ilk etapta- musteladan yana kullanacağım.
Sizlere sorum şudur :
Mustela konak önleyici köpük şampuan mi almalıyım yoksa mustela normal jel şampuan mi?
Fikirlerinizi ya da tecrübelerinizi paylaşırsanız mutlu olacagim ❤️

Bende normal olandan tercih ettim. Zaten normal olanı içinde bir kaç videoda konak olmasını engellediğini duymuştum. Doğruluğunu bilmiyorum ama

Mzeynep
      Anladım, ben de şöyle dusundum
      Konak önleyici olanı alsam hem konak onlese hem de zaten sonuçta şampuan olarak da kullanılabilir aman ne biliyim bilemedim 🤷🤦

Seyda1453 canım düşüncende haklı olabilirsin ama boyut olarak daha pahalıya denk geliyor ayrıca normal olanı 6-8 ay kullanabiliyormuşsun. Köpük olan daha çabuk bitiyor. Bir diğer özellik ise normal olan hem saç hem vücut şampuanı köpük olanı alırsan ayrıca duş jeli veya sabun alman gerekebilir. İyice araştır bence. Bende başta öyle düşünmüştüm ama konak her bebekte olmayabilirmişte. İhtiyaç halinde almam sanki daha mantıklı… Çünkü maalesef ki aşşşırı pahalı🤨😠

Seyda1453 hayırlı olsun şimdi den kaç haftalık sın daha vaktin varsa Ekim sonu Kasım indirimleri oluyormuş öyle duydum onu bekle istersen ama yanlış yönlendirmeyeyim seni yine de