BirDilektuttum Kızlar merhabalar çarşamba günü aylık kontrolumuz var , 12 haftalık olacak bebeğim cinsiyet öğrenebilir myiz ? Erken öğrenen var mı aranızda ??
Mrvtnl BirDilektuttum 16. Haftada %100 cinsiyet belli oldu ama 12. Hafta kontrolümde de doktora sorduğumda cinsiyetini bişey göremiyorum bacak arasında dedi kız tahmin etmiştik kızda oldu🌸 maşallah bacaklarını öyle bi açmıştı ki 😂
Asyaveannesi36 BirDilektuttum 12.hafta da ikili tarama testinde minnoş bir kız gelicek dedi perinatalog 🙏🏻💙
Mrv1007 BirDilektuttum 12. Haftamda ikli taramada kesine yakın kız dedi doktorum, 16. Haftada yüzde yüz kız dedi ❤️
Definoss Haftada erkek gibi dedi doktorum. 17. Haftada ise kız, bir kızım var ona kız kardeş istedim inşallah doğrudur ama emin olamıyorum, yanılma olabilir mi sizce
Mine_arslan Ay erkenmisss 12 haft hemi. Ben 16-20. Hafta saniyordumm. Heycanlandim sahsen. Suan 6 haftaligiz. İns birbucuk aya belli olur belki
edasahbazsahin Tüm doktor kontrollerimizde kendini saklayan bir bebiş oldu benim ki 😂 17. Haftada öğrendik biz 😍 kız