gul544 kızlar merhaba 25 haftalık gebeyim troid 3.28 çıktı gebelerde 3 olması gerekiyormuş dahiliyeye yönlendirdi benim gibi olan varmı acaba ilacı dahiliye doktorumu yazacak
twinsmommmm gul544 muhtemelen ilaca başlıcak canım. Hamılelıgınr uygun bır ılac başlarlarBenım 0.1 lerı gordu korkma ılacla normale donduruyorlar 🙏🏻 Allahın izniyle kalbini ferah tut 🙏🏻🙏🏻
Hilal-95 gul544 3 değil 2.5 olması gerekıyor kuzum ilaca baslarsın düzenli kullan hemen düşüyor düzeliyor korkma dahılıye yada endokrin bölümü kontrol altına alıyor zaten senı her ay
Deletedmom93284 gul544 beni dahiliyeye gönderdiler 3 hafta randevu gelmesini bekledim dahiliye endokrine yönlendirdi endokrin tekrar test istedi🤦🏻♀️ Bulabildiğimiz en yakın tarihe randevu almanızı öneririm hemen gitme imkanınız varsa gidin
gltm gul544 evet doğum doktoru değil ayrı bölüme gidiyorsun bende de öyle oldu endokrin bölümüne gitmiştim
gul544 Deletedmom93284 bende haftaya randevu aldım da salı gününe 3.04 müş değerim e nabızdan baktım simdi çarsamba sabahı erken giderim olmadı kan filan vermeyeceğim ne de olsa erkenden gidip sıra alınıyorya öyle yaparım sizin kaçtı acaaba
Deletedmom93284 gul544 benim 4 küsürdü şuan kontrol ettim normal çıkmış yalnız bu testi aç vermek gerekiyor doktor bugün yeniden test istedi ama tok karın ile verdim :( tavsiyem aç gidin eğer aç test gerekmiyorsa bir şeyler atıştırırsınız ama en azından boşa gitmemiş olursunuz
Deletedmom93284 gul544 bide endokrine direk gidemezsin arkadaşlar söylemiş ama dahiliyeye gidiyorsun o yönlendiriyor öyle randevu alabiliyorsun dahiliye yönlendirmeden sistem randevu vermiyor
Definoss Endişelenme benim düşüktü 4. Aysa ilaçla yükseldi, ilaç kontrol altına alacaktır bebeğe zarar da vermeyecek🙏🏻
Deryaiso Bence direkt endokrine gidin metolizmal hastalık olduğu için endokrin kontrol ediyor bende takipliyim ilaçları düzenli kullanınca düşüyor hemen zaten
gul544 Deletedmom93284 evet baktım netten direk alınmıyormuş aç karnına vermiştim hormon testini çarsamba geç olmaz değilmi dr tekrar test istermi bugun yaptırmıstım daha
Deletedmom93284 gul544 kuzum İnan bilemiyorum tedbirli gitmen senin yararına olur eğer test isterse haftaya tok gidersen ertesi güne sarkabilir ama aç gitsen işini şansa bırakmamış olursun test istemese bile bir şeyler atıştırır açlığını bastırırsın. Zamandan tasarruf :)
gul544 Deletedmom93284 çok sağol canım ya çok haklısın öyle yaparım ben beslenme olarak özel birsey yemeye gerek varmı diyet yapıyorum zaten😇