hakikitosunpasaa Doktorum yazdı kızlar çok az bir şey enfeksiyon vardı idrarda. Siz kullandınız mı geçirdi mi ? Başka neler yapabilirim daha çabuk geçmesi için ?
Hilal-95 hakikitosunpasaa oo çok kullandm ama tekrarlıyor sürekli aksam içip yatıyorm ama onu vücüdan atmak için bol su iç kuzum eczaneci bana öle demişti
Busecan35 hakikitosunpasaa geçen hafta kullandım daha iyi bir ilaç..öncesinde bulantı kusma ve ateşim çok vardı..enfeksiyon sık sık tekrarlıyor bende..artık anlıyorum monurol alıp tek şase ictigimde ertesi güne ateşim bulantım falan bitiyor..iyi bir ilaçtır.bir de üroday var o da iyi..tabiki doktorumun önerisi ikiside
hakikitosunpasaa Busecan35 Kullandıktan sonra idrara geç çıkmak gerekiyor değil mi ? Eczacı öyle dedi ama
Hilal-95 Nutellaaaa verebilir ama ben hiç almadm doktorum vermeden 18 lira felan sanırım reçetesiz tam emın değilim bnm karşı komşum eczaneci o yardımcı oluyor bana saolsun
Semy hakikitosunpasaa gece yatmadan için sabah idrara kalkın iyi geliyor. Ama sabaha kadar çii yapmamaya çalıçın yoksa fayda etmez
Hilal-95 hakikitosunpasaa akşam yatarken içiceksn kuzum son idrarını yap yat ozmaan ertesi gün n bolsu iç ilacı atmak için 10 gün felan bağırsaklrda kalıyormuş temızlemek için inşallah işe yarar🙏🏻
Busecan35 hakikitosunpasaa evet cnm gece yatmadan önce içiyosun ben sabaha kadar sıkışık durdum sabah WC gittim
Semy hakikitosunpasaa ben bi sefer kullandım zaten tek şase şeklinde olması lazım sizinde gece çişi yapın bi bardak suda karıştırın için sabah idrara çıkın. Ben 2 gün sonra test vermiştim doktorum temiz dedi.
Nutellaaaa hakikitosunpasaa benim lökosit değerim fazla yüksek değildi 6 gib ama yassı epitel yüksekti. Su an artmistir çünkü asla tuvaletten çıkamıyorum
hakikitosunpasaa Nutellaaaa Yassı epitel kaçtı benim 14 lökositte 5 çıktı işte doktor bundan verdi bile bol su iç dedi geçer mi kullanınca sizce
hakikitosunpasaa Semy Ayy İnşallah ya zaten çok ufak bir yükseklik çıktı İnşallah bende de aynı olur . Tekrarlamadı dimi sonra ?
Nutellaaaa hakikitosunpasaa yassı epitel 30 cıkmış benim günlük su tüketimim çok fazla ama azalmadı artıyor ilacı kullanınca geçiyor ancak