Yasom17 Merhabalar hanımlar, yaklaşık 8 haftalık hamileyim malum bir sürü test istiyorlar bugün idrar örneği verdim, tahlilde lökosit yüksek çıktı enfeksiyon var demekmiş sanırım böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
gamzosgamzos Yasom17 kızıma hamileyken 9 ay enfeksyonum vardı ilac kullanmama ragmen surekli tekrarlıyordu 🤦♀️
Hilal-95 Yasom17 olmazmı hala çıkıyo🤦🏻♀️Değeri önemli yüksek ama nekdar yüksek bnm az da olsa çıkıyor sürekli bol su içiyorm saşe veriyolar bazen ama genede devam ediyor tekrarlıyor yani
MiniMiniKus Yasom17 Bol bol su tüketin Günde mümkünse 3 litre için hatta İnanın enfeksiyon a iyi geliyor atıyor vucut dan
Aysezey Yasom17 10. Haftalarda başladı 28 deyim hâlâ var. Antibiyotik,saşe neler neler kullandm geçmedi. Sadece her gün limonlu su içince değeri azaldı hafifledi. Ayakları sıcak tutupbol su içmeye çalışın
Hilal-95 gamzosgamzos doğumdan snra hiç oldumu yada yaptırdınmı bıda test idrar feln merak ediyorum yani bunu bnm de 34 hafta sürekli tekrarlıyor ya
gamzosgamzos Hilal-95 yok canım hiç tekrarlamadı çok şükür doğum ile resmen terk etti hatta suan yine hamileyim 12+5 bu hamileligimde suana kadar olmadı çok şükür
Nslhnshn Ah maalesef bn de 10 haftalık hamileyim idrar enfeksiyonu bndede oluyo antibiyotik içtim 5 gün gecer gbi oldu yine yanma kaşıntı başladı anlamıyorum bi geçmiyor tamamen o kadar dikkat ediyorum yine tekrarlıyor
Busecan35 Yasom17 evet canım gebelik başında da vardı tek söz şase verdi doktor geçti..suan 16 haftalık oldum yine çıktı bulantı kusma ateş yapıyor bende tahlil verdim yine çıktı tekrar tek doz kullandım..sanırım bende bu şekilde devam edecek..
Yasom17 Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim , lökosit 30 yazıyor değerde kırmızı işaretli yani, bu dediğiniz şase antibiyotik mi yani hamileler kullanabiliyor mi ki
Semy Yasom17 evet çoğu gebe karşılaşır. Doktorunuza söyleyin büyük ihtimal manurol verir. Bide iç çamaşırı sık değiştirin gün içinde ütülü ve pamuk tercih edin.
Yasom17 Semy her işten geldiğimde değiştiriyorum , evet bana da manurolu söyledi doktor ama gebeler kullanamaz yazıyordu internette bir de antibiyotik olunca biraz kafam karıştı açıkçası sizlere de sorayım dedim😊
Semy Yasom17 hangi gebe tanıdığım varsa manurol verdiler. Doktor verince kullandım eczacıda sordu hatta hamileyseniz bunu vericem diye 😊