Sancarefeem Doğuma gidicem illa tulum falan mı koymam gerekiyor çocuk için alt üst takım koysam ne olur çoraplı alt badi koysam mesela
pasaannesi6321 Sancarefeem illa tulum diye bir kural yok istediğini koy tatlım ben ikili takım koymuştum tulum koymadım
Busrakzlkc Sancarefeem yeterli olur. Zıbın üzerine bir kat kıyafet ve battaniye yeterli. Şapka eldiven ve çorap koymayı unutmayın
Mom726272 Sancarefeem bana tulum dimeee 😅 ilk bebekten sonra aldığım tulumlarla illallah ettim 2. Bebeğime hiç tulum almadım valla sürekli çiş yapıyo giydir çıkar giydir çıkar sinir küpü yapıyo insanı
Zeyyyn Sancarefeem hangisi kolayına giderse koy canım herşey koydum 1 takım bile giyemedik giydiği gibi geri geldi şuandada çok küçük hanım çok ufak aldığım yenidoğanlar bile olmadı 😊😊
Sancarefeem Busrakzlkc ay çok teşekkür ederim bende bişey eksik diyorum diyorum aklıma gelmiyor valla Allah razı olsun hemen almam lazım
Sancarefeem Mom726272 sorma bende öyle oldum ilkimde ama hep bi zorunlu hissettim hala tulum zorunlu gibi geliyor nedense 😂😂😂 1 tane tulum var sadece şuan ay uğraşamam
Zeyyyn Sancarefeem 5 gün kuvozde yattı o yüzden giyemedik aldıklarım da şuan bile büyük yeniden tulum aldım daha küçük 😊