istekalbeni11 Gzm23 sarı da normaldir yeşil de normaldir hepsi Normalde hiç korkma o mide bulantılarını bir ben bilirim bir çekenler bilir
Hilal-95 Gzm23 aay normal cnm bende öleydim gece uyanıyorum ya uykumda onu cıkarana kadar affdersn canım cıkıyodu🤦🏻♀️
Gzm23 istekalbeni11 🖐çekenlerden biri Ben Ben artık ağlıyordum varya öldüm öldüm dirilildim günde en az 4 defa çıkarırdım çıkarana kadar hep rahatsız huzursuz olurdum artık eşim sigara içer ondan nefret etmiştim berbat bir şey yaaa
Mihriballim Boğazdaki yanma hissi De cabası 😟 gayet normal hiç bişey çözüm olmadı bende kusucaksam kusuyorum ne yapsam önüne geçmiyor
Suzanne Canım bir kaç gün bende de geldi ve fark ettim ki önceki günler hep mandalina geldiğimde oluyor bir tane mandalina yesem bile o gün rahatsız olmasam da sabaha sarı ve acı kusuyorum
Mom726272 Gzm23 ayy ilk gebeliğim de sabah aç karna oluyodu bide sabah kusması yaşamadan bişeyler yiyemiyodum sarı oluyodu bide 😑
Melek3 Gzm23 evet sürekli istifar ettm için midem yemek borum falan benim hep tahriş olmuştu ben akıl mantık işi istifar etmiyirdm günde hiç istfar edmesem 5-6 defaydi öldüm öldüm dirildm 35 .haftamdaym gucele 3 günde bir falan istifar ediyorm
Mihriballim Gzm23 birde fışkırır tarzda oluyor yani öyle normal Bi kusma şekli değil gerçekten zor Allah yardımcımız olsun
istekalbeni11 Gzm23 Evet Aynen ben de öyle Balak bebek hareketlendi 16 hafta falan oldu Öyle durdu her şey
Gzm23 Melek3 yaaa canım çok zor bir durum yaşadım seni çok iyi anlıyorum rabbim acil şifalar versin yaa inşallah atlatırsın