Sulenur42 Sevgili hamişler sizlerde bu durum kaçıncı haftada başladı şuan 15 haftayım sorunlar baş ### kaldırdı☹️😬****
Zeytin20 Sulenur42 16+3 teyim başından beri var. Çünkü büyük miyomum var bebek ile birlikte idrar keseme baskı uyguluyormuş. O yüzden doktorumuz söylemişti ve normal karşılanıyor. İlk doğumda yumurtalıklarıma zarar verecek yerde olduğu için alamadık dedi. Benimle yaşayacak yapacak bişey yok 😂
Pambix Sulenur42 cidden o haftalarda benimde sürekli gelirdi bebek tam rahim üstünde olduğu için sanırım idrar kesesine baskı yaptifi için oluyordu. Yukarı çıktıkça eskisi kadar olmadı .şimdi son gunlerim aşağıda yine başa sardikx😄
Zeyyyn Sulenur42 hamileyken idrara çıkmak hiç birşeymiş 🤣 doğumdan sonra doktorun verdiği ilaç ve kasların tutması yüzünden 1 hafta hasta beziyle gezdim iyimi 🙊🙊🙊
Sulenur42 Zeytin20 evet doktorlar bize sorun yapan çoğu şeyi normal karşılıyor ama cidden yorucu bir şey sık wc olayı 😬😬😬 hamilelik öncesi enfeksiyon vardı aylarca çektim tam iyileştim 2 ay rahat yüzü gördüm yineeee😄
Zeyyyn Sulenur42 rahim toparlansn diye birde doğumdan sonra vucuttaki hormonlar atılsın diye idrara çıkaran Bişey 🤣 hiç şişmedim hamilelikte ama doğumdan sonra ellerimi kapıyamadm
Mimik Hamilelikle birlikte tuveletle kanki oldum🥲🥲🥲 Gunde en az 3lt. Su tuketmemiz lazim, ben buna da cok dikkat ediyorum…doguma dek kankiyiz😂😂😂
Sulenur42 Zeytin20 en iyisi gir çık zor oluyor😅 işte insan çektiğini biliyor neyseki geçiyor illa herşey..