Damla00 Birlikte bekleyelim yumurtlama çatlamada oldu sadece beklemek kaldı dua edin nolur😔 açıklanamayan interlifite doktor bekleyin dedi sadece 2,5 senelik evliyim 5 ay önce kimyasal geçirdim dualarınıza talibim
Selda22 Damla00 bat 25 ekim canim bende beklemedeyim yumurtlama ve catlamayi gordum insallah olur bu ay
muge1661 Damla00 benimde bat 20 ekim canım, beklemedeyim bende yumurtlamadan 3 gün sonra sol kasığımda hafif batma ağrı başladı sebebi ne bilmiyorum. İnşallah döllenme ağrısıdır😬. Hakkımızda hayırlısı olsun canım haberleşelim burdan❤️
Zeyna27 Damla00 bende ayın 23 diye bekliyorum ama erken yumurtlama çatlatma iğnesi derken nasıl olur nasıl gelir bilmiyorum umarım adetim gelmez femera +çatlatma iğnesi kullandım
Selda22 muge1661 bende hic bir belirti yok gecen ayda doktorum yumurtamin catladigini soylemisti ama gebe kalamadim bu ayda niyeyse hic umudum yok canim ya
Damla00 Selda22 İnşallah umutsuz anında umutlar açar canım Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin haberleşelim 🤗🤲🏻
Damla00 ikimelekannesii22 Bir süreden sonra umut kalmıyor ama beklemekten de başka bisey gelmiyor elimizden her ay bi umut inşallah vardır canım güzel haberler veririz birbirimize🙏
Doganseda Damla00 benimde bat 23 ve bende değerlendirdim ama hiç bı belirtim yok 1 tane düşüğüm oldu hayirlisi olsun 🤲