Civcivinannesiii Dilandemirrr bende bekleyim birde hangi baliklar yenmeli musilaj durumu kafami karistiriyo yesekmi yemesekmi bilemedim🤦♀️
MinikMercimegim Dilandemirrr Küçük balıklar tercih edilmeli ve iyice pişirilmeli nasıl piştiğinin önemi yok iyice pişsin yeter.
Mom6272 Dilandemirrr somon yedim bi kere fırında pisirdim ve sardalya yiyorum tavada kızartarak. bilmiyorum ne kadar doğru
Pnaar34 Dilandemirrr Yagda kızartıldıgı zaman vitamin degerleri cok azalıyormus firinda önerdi doktorum
Dilandemirrr Balık yenmesi konusunda çok ısrarcı çevredekiler ama evet emin olamıyoruz malesef deneyimli anneler yardımcı olur umarım ☺️
Guler93 Hamilelikte en faydalı balık somon. Yağlı bir balık olduğu için fırında da güzel oluyor ama ben daha çok çift taraflı tavada yaptım. Diğer yenmesi gereken balıklar da hamsi ve çipuraydı sanırım. Bana doktorum yemem gerekenlerin listesini vermişti
begonvilko Somon, hamsi, levrek, cipura benim yedigim balıklar. Mantık şöyleymiş, suyun yüzeyine yakın yüzen balıklar tercih etmek gerekiyormuş. Derinlerde yüzen balıklar zararlı imiş. Doktorum böyle söylemişti. Bir de iyi pişmesi gerekiyor tabii ki.