Nurayselvii Benim oğlusum 29+4 ama doktor ultrasonda 2 hafta önde 31 haftalık gözüküyor dedi bebeğim tersmiş bide dönermi sonradan kızlar
Merve5561 Nurayselvii benimki yaklaşık 3 hafta önde şuan 35 im ama 38 görünüyor sürekli kontrole gidiyorum bakalım ne olacak
Halimeege Nurayselvii benim bebisede en son 1 hafta geriden geliyor sağlıklı beslen iyi beslen demişti yarın kontrol var bakalım ne diyecek
emasskaraman Benimde öyle galiba son adet tarihime göre 9 hafta 3 günlük ama ultrasona göre 10 hafta 5 gün 😂 nasıl oluyor anlamıyorum 😂
alyaninannesi2 Merve5561 benimde 29 ama 31+2 uyumlu 😬 kilosu önde böyle giderse ne olacak bilmiyorum. Doktorunuz birsey demiyor mu daha önce diyet vs birsey önermedi mi
Nemusto Merve5561 benimde 32yken 35 gözüküyodu. Bu hafta şekere bakalım dedi yüklemede bişey çıkmamıştı. Irside olabiliyo dedi baba tarafı iri doğmuş hep.kilo önde sorun olsa ya da endişelencek bişi olsa söylerdi herhalde
Merve5561 alyaninannesi2 şeker takibi yaptırdı 4 gün cihaz aldım eve ama yüksek çıkmadı dr da sadece sürekli takip edelim dedi her hafta nst girip muayene oluyorum bakalım ne olacak dengelenebilir dedi yediklerine biraz dikkat et dedi
Merve5561 Nemusto evet dr öyle büyük sorun gibi konuşmadı hatta hep 2-3 hafta önden gidiyordu bizim hamileliğin başından beri neredeyse olsun kötü birşey değil iyi bir şey diyordu ama doğum yaklaştıkça dikkat et demeye başladı