aysn2707 İlk gebeliğim 24 hafta hamileyim bebek arabası önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar 🌺🌺 tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim 🤗
EceDrn aysn2707 canım ben çok araştırdım kraftın time x lima energy modelleri üzerinde durdum hep bebek arabasının hafifliği ve kolay katlanır olması benim için çok öenmliydi. Kraftlar üzerinde dururken bir gğn mağaza gittiğimizde chicconun kwik.one arabasına denk geldim acayip hafif kullanışlı bir ürün denedim kraftın modellerini önüme koydum mağazada birde bunu koydum hepsini dakikalarca inceledim vee sonuç chicco ya karar kıldım hepsini solladı desem az demiş bile olabilirim 22. Haftadayım bende inan 2 ay aralıksız bebek arabası kaosu yaşadık ve mutlu son 😍 Tek el ile bebek pusetteyken kaldırıp tek el ile arabayu katlayıp tasuyıp yürüyebiliyorsun ve bunu hamileyken yapıyorsam sanırım kızım dünyaya gelince daha rahat yapacağım bir konumda olacağım 3000 tl ye aldım ürünü indirime girmişti tavsiye ediyorum şiddetle 🥰 Aşağıya görsel bırakıyorum 🤞
Kerem_mom Mağazalara karar verdikten sonra telefon bırakırsanız indirime girince arıyorlar sizi biz öyle yapmıştık
Prensesannesi27 Biz greentom classic aldık çok piyasa ürünü değil ama çok kullanisli olduğunu düşünüyorum.. pusetle kullanimida mevcut fikir olarak bakabilirsiniz cok hafif 6,5,-7 kilo aralığında
EceDrn Ladyy elimde bir link mevcut değil malesef ben direk mağazadan gidip aldım. Güvenipte bir linkte atamıyotum sana canım internet üzerinden araştırmadım. İstersen babymall yaz bir kaç mayazası var arayıp ordan bilgi alabilirsin direk hangi şehirdesin bilmiyorum. Ben bursadayım bursa mağazasından aldım. Orayı arayıp rica edersen çok ilgililer internet siteleride var kargo ederler diye düşünüyorum.
EceDrn Colaklardankubra babymall mağazasından aldım. Şehir olarak bursadayım ama başka şehirler için de yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Tek sorun ürünle alakalı düzgün kurulum videosu yok kullanım videosu yok hiç biryerde sanırım ben çekicem artık arayıp babymall mağazasını yardım istemiştim sağolsunlar etmişlerdi baya ilgililer🤗