Sevooss Kızlar ben hamile kalmadan önce ilk aşımı olmuştum şimdi 2. Aşımı olmayı düşünüyorum biontec aramızda olan var mı hamileliğin 3.ayından sonra mı oluyorsunu z
mutlufatos19 Sevooss aynen bende 1.sini hamile olmadan vurulmuştum bugünde ikincisini buruldum biontech vuruldum 14+4 şuanlık bi sıkıntım yok hafif kolum ağrıyor
Sedamamiasya Sevooss ayni sekilde canim ilk dozu hamilelikten önce ikinci dozu 14+6 da oldum sadece kol agrisi yasadim cok sükür🙏
filiz02 Sevooss ben 1 ci dozu biontek oldum 26 eylulde sadece kol agridi oldu 2 gun okadar simdi 2 ci dozu olcam 14 ekimden sonra doktorada gittim hicbir sikinti yoktu bebegimde 33+1 gunluk suan bebegim
Tugba316 Bende aynı sizin gibiydim ilk dozumu hamile kalmadan önce ikinci dozumu 14 haftalıkken oldum
begonvilko Ben henüz zamanımı doldurmadigim icin olamadım, 3.ayımı doldurmayı bekliyorum ama iki arkadaşım aşılarını oldular şükür bir sıkıntıları olmadı. Doktorum ol der demez olacağım ben de. Bu şekilde çok korkuyor insan.
Ley-24 İki dozuda hamileliklerimde oldum allaha şükür hiç bir sorun olmadı 2 3 gün grip gibi oldum geçti bitti