EsraPureLoveAkyol Slm kızlar benim bebegim çok fazla hareketli ama uygulama bebegin hareketlerini daha az hissedecegimi söylüyor ben ise tam tersi son haftalarda daha çok hissetmeye başladım ve bebek neredeyse hiç uyumuyor gece bile kıpır kıpır acaba bendemi gariplik yoksa herkeste değişiyormu bu durum 🤔
Elif0866 EsraPureLoveAkyol Canım bende bugün 35 haftalık oldum ve benim bebişimde çok hareketli hiç yerinde durmuyor.
PelinK EsraPureLoveAkyol canım 35 haftalık olduk biz de aynı şeyi doktoruma sordum da öyle bişi yok tam tersi daha da hareketli olacak dedi. Alan daraldığı için her hareketini hissediyormuşuz 😂 uygulamada bişeylik var 😂🙄😂
EsraPureLoveAkyol Elif0866 bende uygulamada okuyunca bi garplik var galiba dedim korktum sormak istedim
Dilekerkan0705 Bende 34 haftaligim canım önceki haftalarda uyuyor dediğim saatler oluyordu ama ıkı haftadır benimki de hiç durmuyor gece sabaha kadar kipirdiyor şiddetli sekildetekme atıyor hiç uyutmuyor
EsraPureLoveAkyol Dilekerkan0705 benimkide aynı şekilde önceki haftalarda uyuyor gibiydi ama son bi haftadır resmen uyku uyuyamıyorum
Pinkmom Hareket berekettir kızlar endişelenmeyin😄 doktorlar hareketli bebekleri sever sağlıklı olduğunun göstergesidir der. Yerleri bu haftalarda daraldığı için her hareketini net hissediyorsunuz hatta can bile yakabiliyor.🤗
Ayshe3220 EsraPureLoveAkyol. Çok norml annelik işde 😊Allahım saglıkkı sıhatli kucagımıza almayı nasip etsin 🙏💖
Didemalkanendik Bende 34+6 dayım benm de aynı sürekli hareket halinde birde gece çok sancım olduu şimdi de ara ara devam ediyorr korkuyorum