Elifalknbbr geçen sene ağustos ayında yaptım. Annem refakatçi kalmıştı eşim askerdeydi. 6 cm açıklığa ulaşana kadar doğumhaneye çıkartmıyolar ben hep ailemle bahçedeydim yürüdüm dolaştım egzersiz yaptım yemek yedim vs. Zaten doğumhaneye çıktıktan 7 saat sonra doğumum olmuştu. Ziyaretçi saatlerinde ziyaretçi kabul ediyorlardı benim abim yengem felan gelmişlerdi ziyaretime. Tek tek çıkılıyor ama yukarı. Yığılma olmaması açısından. Çantamda da oğlum doğduğunda hemşireye vermek için 1 penye battaniye içine kısa kol zıbın,bir bez,şapka eldiven,çorap birde alt üst patikli takım koymuştum yanıma yedekte iki takım,iki zıbın 1 paket bez ıslak mendil almıştım. Kendime doğumda gitmek için elbise gecelik doğum sonu için alt üst pijama takımı,çorap,birde lohusa takımımı koymuştum onu hastane çıkışında giymiştim. Terlik ve tülbent koymuştum. Eksta depend koydum,havlu peçete koydum. Başkada bişey koymamıştım. Yeterli gelmişti he birde alt açma örtüsü tek kullanımlık hastaneden istemişlerdi onu almıştık sonradan. Bukadardı ☺️