lunaaa Mine_arslan ayy annen iyi ki annem degilmis kalbini kirardim cok yoksa🙈😂ama bi yandan da tatli komik geldi😂torun sevdalisi cocuk meraklisi ve onceden ruyasini gorup cikiyo daha nollsun aboouu🙈😂
Mine_arslan lunaaa bzi hergun birbirimize giriyoruz ki ben biraz sertim😂ama hemen yumusuyorum geri. Bide uzaktayiz uzak yere gelin verdi zavallim😂alisamiyor cok ozluyor gelemiyorda hemen isteidginde. Yakin olsak cevre sehirde falan valla uc gunde biner biner gelir dayanamaz bana😂
Mine_arslan lunaaa dogar icine onun. Ne fena sorma. 😂😂😂dogumu nerde yapicagima kadar soruyor. Heycanlaniyor onuda anlamak lazim ilk torun
lunaaa Mine_arslan ahaha cok tatlii tam tatli cadiii😂tabii orasi oyle kotulukten degil zaten heyecan ve iyi niyetle istemekten 😌❤️
lunaaa Mine_arslan biz de com atisiriz annemle ayy🙈😂 ayni beni de uzak yere gelin verdi cicegim kiyamam 😂
Mine_arslan lunaaa bayagi istiyor tonbul bi kiz bebek istiyor😂😂😂ama sanmiyorum ben ve esim küçüğüz cocougumjz buyuk olmaz
lunaaa Cananyildiz 🙏🏻yine olmadi galiba oyle hissediyorum bakalim🤷♂️😞isteyen ve guzel anne baba olacak herkesin olur umarim 🙏🏻
isilulusal Benim 17. Günüm adetime 3 var ama mide bulantım bel ağrım oluyo artı enfeksiyonda başladı yeni şüphem var diye ilaç kullanamıyorum bugünde pembe bi leke geldi ama adet gibi değil ne olduğunu anlamadım fikri olan var mı