seker_portakali 35+6 haftalık hamileyim. Bebeğimin karın çevresi 2 veya 3 hafta geri bu sebeple 37+2 de planlı doğum gerçekleşeceği söylendi. 37 haftalık doğum yapanlar var mı? Bebeği kuveze aliyolar mi?
Merveee34 seker_portakali genelde girmiyor ama bebeğin gelişimine bağlı . Gerilik varsa belki ciğer gelişimi de tam oluşmamış olabilir yani girebilir
Dilekcnkn seker_portakali Ben 39 haftalığım bizimde karın çevremiz. 3 hafta geride ama doktor henüz bir doğum kararı vermedi haftaya bakıcak kilo durumuna göre karar vericem dedi
seker_portakali Dilekcnkn sizin haftaya 40 haftayı doldurmuş oluyor ya ben 37 haftalıkken daha Küçük ya kuveze alıp benden ayirirlar diye tereddüt ediyorum.
Dilekcnkn seker_portakali Yok canım merak etme bizim de o haftalardan beri öyle inşallah bir sorun çıkmaz benim oğlumun başı 3 hafta ilerideydi kaç aylıktan beri hep dediler ben yine 39-40 haftalarda doğum yaptım gayette sağlıklı doktorum karın çevresi geriliği içinde zayıf olur sadece ama doğumdan sonra alır dedi