Sedarda Bugun 16.15 te dr randevum var,o kadar korkuyorum ki olumsuz bisey duymaktan,10+3 um bugun itibariyle insAllah hersey yolundadir😥Kotu tecrubeler olunca insan cok tedirgin oluyor.Dua edin bana kızlar ya💞
gamzosgamzos Sedarda Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah çok sağlıklıdır yavrunuz 🙏cok iyi anliyorum bende ilk bebegimi kaybetmistim kızıma hamileyken hareketlerini hissettigim doneme kadar yine kalbi durmus diyecekler diye cok korkuyordum hareketlerini hissedince biraz rahatlamistim tabi yine endise vardı acaba suyu nasıl rahim agzinda kisalma varmı bebekte bir problem varmı simdiki gebeligimdede aynı korkular devam ediyor 🤦♀️
Sedarda gamzosgamzos 9 haftalik kalbi durmustu bi onceki gebeligimde,simdi de gidince olumsuz bisey duyacam diye kalbim agzimda,aslinda neyi degistirebiliriz hic biseyi tevekkul etmekte fayda var ama insan kendine soz geciremiyor😥Kalktigimdan beri butun belirtilerim kaybolmus gibi hissediyorum.Rabbim korktugumuzu yasatmasin insAllah💞Dualariniz icin tesekkur ederim siz de bnm dualarimdasiniz💞
gamzosgamzos Sedarda kesinlikle Rabbime emanetler sıkmayın canınızı arada belirtiler kaybolup tekrar başlayabiliyor Allah razı olsun amin canım inşaAllah ❤