seymen Ya Allah aşkına çok acıyor, öldüm diyenlere inanmayın. Eğer acı eşiğiniz çok çok düşükse, iğneden bile canınız yanıyorsa, sivilce dahi patlatamıyorsanız korkabilirsiniz tabi. 😃 ( bazılarında kabaca muayene eden ebeleri okudum öyle bir şey etik olmamakla birlikte onları tenzih ederek söylüyorum. Gayet kibar, olması gereken bir çatı muayenesi acı hissettirmiyor. )
buse007 seymen benim canım çok yandı, kasılmam vardı bayağı 24. Haftada, bakanlada ilgili olabilir :( hatta doktorun kolunu tuttum canım şimdi korkuyorum mesela
BURCU21 33. Haftamdayım daha çatı kont. Sağlanmadı acı eşiğine göre göreceli kavramdır kesinlikle.. iyi düşünüp o psikolojide gitmekre yarar vardır bence :) ne zaman yapılıyor hem??
buse007 seymen benim kasılmam vardı canım zaten bi baskı vardı aşağı doğru oda muayene etti bayağı kurcaladı filan acıdan kolunu tuttum inan:(
Sisi seymen ne bileyim bu kadar korkn insanlar hic iliskiye girmemis gbi abartiyorlar. Insan birsey zannediyor 😂 dediginiz gibi kasmamak gerek
Melikesiiiiii Benim çok acıdı😕 yarın tekrarı var hatta hem kendimi çok kastım onunla ilgili olabilir ama en çok acıyı 2 parmağını döndürürken yaşadım 😅 yarına daha direçli gitmeyi düşünüyorum😂😂
Melikesiiiiii seymen bakamadı canım yarın bidaha bakıcak işte nst de sancılarım yüksek çıkıyo bakalım yarın belli olucak ☺️☺️
buse007 seymen teşekkür ediyorum canım çok şükür sorun kalmadı şuan 27 haftalık, sağlıkla sorunsuz doğurmayı nasip etsin allah hepimize💕