symsymdk Merhaba hanımlar, robot süpürge almayı düşünüyorum fakat envayi çeşit var. Haliyle bi süre sonra beynim yanıyor ve yine alamadan bir günü daha bitiriyorum😂 Alıp kullanan memnun kalan arkadaşlarımızdan tavsiye bekliyorum 🌸
Ftsolgn symsymdk Xiaomi roborock kullanıyorum çok memnunum😍 özellikle bu süreçte elim ayağım gibi oldu diyebilirim,😁
Blossom symsymdk Xiaomi mi robot vacuum cleaner modelini kullanıyorum. Çok memnunum. Evde 2 kedim var. Geçen yaz şehir dışındaydık aylarca. Bu sırada kedilere erkek kardeşim baktı. Temizlik hiç yapmamış tabii 😃 Eve geldiğimde yerlerde hiçbir şey yoktu düşünün. Özellikle mobilyalarınız ayaklıysa, eşikler yüksek değilse kullanımı çok daha rahat oluyor.
Rumeysa3652 symsymdk https://ty.gl/4sapubixag bende bu modeli kullanıyorum xaoimi nin bi ürünü tozunu kendisi topluyor ve sadece ayda bir kere toz torbasını değiştiriyorum her seferinde toz haznesini boşaltmaktansa böyle bi model tercih ettim ben sonuçta bir dünya para veriyoruz nerdeyse her model 3000 tl civarı zaten bende bi tık fazla verip uğraşmak istemedim her seferinde sonuçta işimizi kolaylaştırmak için alıyoruz benim tavsiyem bu şekilde bi model tercih etmenizi öneririm tabi bütçenize bağlı ama ben çok memnunum😊
symsymdk Hepinize teşekkür ederim kızlar, söylediklerinizi ben bir araştırayım tek tek çok sağolun ❤️🌸